• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Novaart mı Ankara memorial mi ?

O kuzenim bir istisna ama macera arıyorsanız siz bilirsiniz. Ben laboratuvarından pek iş çıkmadığını düşünüyorum. Yine de hayırlısı sizin için

O kuzenim bir istisna ama macera arıyorsanız siz bilirsiniz. Ben laboratuvarından pek iş çıkmadığını düşünüyorum. Yine de hayırlısı sizin için
öyle de embriyolog çok önemli genartın tecrübeli embriyologu geçti daha 25 gün oldu oraya o yüzden emin olamıyorum acaba mı diyorum ama olumsuz olan da çok bilmiyorum gerçekten

Hakkımızda hayırlısı inşallah novaart gel ücretsiz yapacağız dese üstüne ev araba verse yine gitmem

Memorail asla önermem boşa zaman kaybı

Ay biriniz memorial kötü demişsiniz diğeriniz de novaart. Tavsiye var mı iyi dediğiniz ?

Bunlara gidene kadar bb ye gitmek daha mantıklı en azından her şeye bakıyorlarmış okuduğum kadarıyla öyle diyorlar gidenler sayfası var her testi yapıp eliyorlarmış biraz para fazla gider ama 2-3 defa aynı yerde sürünmektense tek yerde tek seferde her şeyi elemek daha mantıklı

Bunlara gidene kadar bb ye gitmek daha mantıklı en azından her şeye bakıyorlarmış okuduğum kadarıyla öyle diyorlar gidenler sayfası var her testi yapıp eliyorlarmış biraz para fazla gider ama 2-3 defa aynı yerde sürünmektense tek yerde tek seferde her şeyi elemek daha mantıklı
Tüm testlerim var zaten 😢

Her yer ile ilgili iyi yorumda var kötü de ben kendi deneyimimi soyleyeyim size ben novaartta tüp bebek yaptırdım merkez evet çok yoğun muayeneler çok uzun sürmüyor ama ben memnun kaldım açıkçası ilk denemem de pozitif gördüm hamileyim
Kolay bir vaka mıydınız kaç yumurta toplandı

Her yer ile ilgili iyi yorumda var kötü de ben kendi deneyimimi soyleyeyim size ben novaartta tüp bebek yaptırdım merkez evet çok yoğun muayeneler çok uzun sürmüyor ama ben memnun kaldım açıkçası ilk denemem de pozitif gördüm hamileyim
İlk denemede pozitif olunca memnuniyet olması tabi ki doğal. K bakmayın ama pcoslu birinden bizden çıkanın 5 katı yumurta çıkıyor. o kadar yumurta içinden 1 tanesi ile hamilelik sağlanamıyorsa bir zahmet kapatsınlar orayı. Olay zor vakalarda pcosla bazı insanlar doğal hamile kalabiliyor zaten. Orada en büyük yumurtaya hormonla destek atıyorlar. Zor vakaların harcı değiller benim kendi düşüncem. Mesela beni hiç aramadılar onlarda biliyorlar yapamayacaklarını. Memorial hastasını ikna etmek için arıyormuş. Zor vakalara muayene konusunda daha uzun süre zaman ayrılmalı bu işte moral önemli işim çok erken biterdi 9:30 gibi ama doktorla yüzyüze 5-10 dakika durum değerlendirmesi yapılmazdı. Koordinatör de yok uzman bir doktor her hastaya durumu tek tek anlatacak. Kendim her yolda dönüşümde arardım e2 ne çıktı diye ona bile oflayarak telefonda bıkkınlıkla cevap verilirdi ses kaydı atardı arama bile yok. Neyse giden olursa kendi tercihi bana da çok demişler gitme diye gittim gördüm.

İlk denemede pozitif olunca memnuniyet olması tabi ki doğal. K bakmayın ama pcoslu birinden bizden çıkanın 5 katı yumurta çıkıyor. o kadar yumurta içinden 1 tanesi ile hamilelik sağlanamıyorsa bir zahmet kapatsınlar orayı. Olay zor vakalarda pcosla bazı insanlar doğal hamile kalabiliyor zaten. Orada en büyük yumurtaya hormonla destek atıyorlar. Zor vakaların harcı değiller benim kendi düşüncem. Mesela beni hiç aramadılar onlarda biliyorlar yapamayacaklarını. Memorial hastasını ikna etmek için arıyormuş. Zor vakalara muayene konusunda daha uzun süre zaman ayrılmalı bu işte moral önemli işim çok erken biterdi 9:30 gibi ama doktorla yüzyüze 5-10 dakika durum değerlendirmesi yapılmazdı. Koordinatör de yok uzman bir doktor her hastaya durumu tek tek anlatacak. Kendim her yolda dönüşümde arardım e2 ne çıktı diye ona bile oflayarak telefonda bıkkınlıkla cevap verilirdi ses kaydı atardı arama bile yok. Neyse giden olursa kendi tercihi bana da çok demişler gitme diye gittim gördüm.
Sizin var mı şuan bi tercihiniz lab iyi bulduğunuz bir yer. Aslında baktım da Kadınlarkulübünde pozitif alan da çok. Kaç deneme yaptınız orda ben de çok zor vakayım bu arada 5. Denemem olcak

Bana kimse oflayarak cevap vermedi hep normal şekilde aldım cevaplarımı. Siz memnun kalmadınız diye herkes kalmamak zorunda değil ben kolay ya da zor vaka olarak değerlendirmedim kendi deneyimimi söyledim ki 2. Ya da 3.denemesi olup başka merkezden gelende vardı pozitif alan kişileride gördüm orda. Herkesin kendi tercihi tabi ki gidip gitmemek kendine kalmış sadece kendi deneyimimi söyledim. Önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi kimisi 1 yumurta ile gebe kalabilir. Ben açıkçası araştırırken bana kimse gitme demedi size diyen olmuş keşke gitmeseydiniz umarım diğer denemeniz pozitif olur Allah gönlünüze göre versin

Sebepsiz infertilite 13 yumurta toplandı 11 i döllendi 5. Günde sadece 1 embriyo kaldı oda 2bb birde 6. Günde 1 tane cıktı dediler oda 6. Gün embriyosu olarak 5bb dr mehtap polat novaartt tüp bebek merkezi 13 yumurta toplanıp 11 döllenip 5. Güne 1 embriyo gelmesi bence laboratuvarın kalitesizliğiyle alakalı

Back
X