• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Novaart ve tüp bebek

Evet aynen öyle nasip evet ama elimizden gelenide yapmak istyrz bu süre de çok yoruluyorz rabbim en güzelini nasip etsin bizlere
Valla çok zor biz tanı alalı iki ay oldu henüz yerine bile karar veremedik sürekli araştırma olacak mı olamayack mi kaygısı süreçte çok zorlymus maddi olarak zaten aşırı zor rabbim herkesin yardımcısı olsun

Valla çok zor biz tanı alalı iki ay oldu henüz yerine bile karar veremedik sürekli araştırma olacak mı olamayack mi kaygısı süreçte çok zorlymus maddi olarak zaten aşırı zor rabbim herkesin yardımcısı olsun
Nasip oda artk ya

Eşimin sperm sayısı 1-2 milyon arası değişiyordu. Novaart Mehmet erdem ile tedaviye başladık 2020 de. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim 15 haftalık. İlk deneme de pozitif oldu çok şükür. Gazi hastanesi tüp bebek merkezi kurucularından Ahmet ve Mehmet hoca.
yaşınız kaç acaba, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. hepimizin ve sizinde yüzünüzü güldürsün.

Eşimin sperm sayısı 1-2 milyon arası değişiyordu. Novaart Mehmet erdem ile tedaviye başladık 2020 de. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim 15 haftalık. İlk deneme de pozitif oldu çok şükür. Gazi hastanesi tüp bebek merkezi kurucularından Ahmet ve Mehmet hoca.
Saglikla kavuşun bebeğinize 🙏
Eşinizin tedavisi için hangi doktora gitmistiniz paylaşabilir misiniz? Benim esimin de kemoterapi sonrası ileri hareketlilik 0 oldu :/

Ya burda okumuştum burda bi arkadaş sperm donasyonu için Kıbrıs'a gidecekti eşi azosperm her yolu denemisler olmamış altına birisi yorum yazıyor harama bulaşmayın son bikere de a life da deneyin diyor onun sözü üzerine a life a gidiyor ve bebeği oluyor ben çok etkilendim bu olaydan
Bende de durum aynı inşallah şuan hamileyim sadece tek fark eşim orda tedavi oldu ben dışardan bir doktora gittim tüp bebeğimi o yaptı

Hatta novart Ahmet Mehmet kardeşlerdi sanırım onlar hacettetepe değil gazide tahlil için yardımcı oluyordu Oraya gittim eşime hiç bir işlem yapmadan direk tüp bebeğe başladılar eşime beni de opu için hazırladılar opu günü tese yaptılar ve hücre çıkmayınca bana bir ağrı kesici vurup eve yolladılar azosperm için bence tese yapmayan tedavi ile sperm çıkışı olmasını bekleyen doktor tercihiniz olsun tese yaş ilerledikçe erkeği çok etkiliyor keşke direk tese diyen bütün doktorlardan uzaklaşsaydımm
Bu arada çoğu tüp bebek kliniği paracı ve umut taciri

Saglikla kavuşun bebeğinize 🙏
Eşinizin tedavisi için hangi doktora gitmistiniz paylaşabilir misiniz? Benim esimin de kemoterapi sonrası ileri hareketlilik 0 oldu :/
Amin inşallah, tüp bebek öncesi prof. Dr kaan aydosa gittik. Sperm ssayısı drğişmedi. Dna hasarı düzeldi

Hatta novart Ahmet Mehmet kardeşlerdi sanırım onlar hacettetepe değil gazide tahlil için yardımcı oluyordu Oraya gittim eşime hiç bir işlem yapmadan direk tüp bebeğe başladılar eşime beni de opu için hazırladılar opu günü tese yaptılar ve hücre çıkmayınca bana bir ağrı kesici vurup eve yolladılar azosperm için bence tese yapmayan tedavi ile sperm çıkışı olmasını bekleyen doktor tercihiniz olsun tese yaş ilerledikçe erkeği çok etkiliyor keşke direk tese diyen bütün doktorlardan uzaklaşsaydımm
Bu arada çoğu tüp bebek kliniği paracı ve umut taciri
Merhaba Nova art a gitmeyi düşünüyorum. Tese dediğiniz ne oluyor? Benim tüplerim kapalı olduğundan gideceğiz.

Amin inşallah, tüp bebek öncesi prof. Dr kaan aydosa gittik. Sperm ssayısı drğişmedi. Dna hasarı düzeldi
Aa yeni öğrendim tese cerrahi işlemmmiş erkekler için. Ben test kelimesini yanlış yazdı galiba diye düşündüm 😊 şimdi anlamadığım Nova art ilgisiz mi çözüm odakli değil mi bilgiye ihtiyacım var

Aa yeni öğrendim tese cerrahi işlemmmiş erkekler için. Ben test kelimesini yanlış yazdı galiba diye düşündüm 😊 şimdi anlamadığım Nova art ilgisiz mi çözüm odakli değil mi bilgiye ihtiyacım var
Ha hayır benim demek istediğim azosperm hastaları içindi iyi araştırın tese yapmayın hemen demek istedim . Yoksa sizin tüplerde sorun varmış normal tüp bebek nerde yaptırırsanız yaptırın bizlere göre şansınız yüksek benim 2 arkadaşımın orda oldu bebeği

Ha hayır benim demek istediğim azosperm hastaları içindi iyi araştırın tese yapmayın hemen demek istedim . Yoksa sizin tüplerde sorun varmış normal tüp bebek nerde yaptırırsanız yaptırın bizlere göre şansınız yüksek benim 2 arkadaşımın orda oldu bebeği
Elimizde spermiyogram testi var aradım yakın tarih gerekli görülerse tekrar yapılacakmış ama iyi olduğun için yapılmaz sanırım

Arkadaşlar eşim azosperm tanısı aldı gerekli testleri yapıp tüp bebeğe başlamak istiyoruz herkes a life çok iyi diyor ama maddi olarak çokta yıpratıyormus ve a life da raporla ilerleme olmuyormus novaart Hacettepe ye bağlı diye duydum bu konuda bilgisi olan var mı ya da eşi azosperm olup Ankara'da herhangi bi yerde tedaviye başlayan bizler samsundayız ama burda guvenecegimiz bı doktor bulamadık Ankara'ya gelmeyi düşünüyoruz yardımcı olan olursa cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Merhaba bir bilgi öğrenebildiniz mi ?

Arkadaşlarınızda ki sorunda azosperm miydi çünkü araştırdığım kadarı ile erkek kaynaklı infertilitede başarılı doktor sayısı parmakla sayılacak kadar az o yüzden farklı yerlere gidip zamanımız boşa gitsin istemiyoruz eşimde bende 29 yaşındayız bı şeyler için geç kalmak da istemiyoruz
Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz

Merhaba bir bilgi öğrenebildiniz mi ?
Merhaba en son a life da karar kıldık umarım yanlış bi seçim yapmamisizdir tedaviye başladık seviyemizi öğrendik şu an için beklemedeyiz Aralık ortası gibi yeniden gideceğiz

Sizde Mesut beyde tedavi görüyormussunuz seviyenizi öğrendiniz mi nasıl gidiyor tedaviniz
Evet öğrendik iğne ve hap verdi ayrıca vitamin kullanıyoruz bizde 1 kere gittik henüz ilerledik mi bilmiyoruz.
Sizin nasıl gidiyor iğne mi verdi

Evet öğrendik iğne ve hap verdi ayrıca vitamin kullanıyoruz bizde 1 kere gittik henüz ilerledik mi bilmiyoruz.
Sizin nasıl gidiyor iğne mi verdi
Bizde bir kere gittim yeni başladık tedaviye hem iğne hemde hap verdi birde apolvis set önerdi

Back
X