Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markayı geçen ay kullandım bana çizgi çıkarmamıştı negatifti. Elinizde test varsa başka bir markayla teyit edebilirsiniz. Bu kadar belirgin çıktıysa diğer testlerde de çıkar.Yumurtlamadan 9 gün sonra bu test ile pozitif gördüm adetime 4-5 gün var yani 11-12 Ağustos. Acaba yalancı pozitif olabilir mi yalancı pozitif çıkaran bir test midir
Awox aldım şimdi ama denemeye korkuyorum resmen dpo 9 çok mu erken ayy heyecandan ne yapsam bilemiyorumMarkayı geçen ay kullandım bana çizgi çıkarmamıştı negatifti. Elinizde test varsa başka bir markayla teyit edebilirsiniz. Bu kadar belirgin çıktıysa diğer testlerde de çıkar.
Yerleşmeye bağlı erken yerleştiyse bebiş çıkabilir. Awox iyi bir marka. Birkaç saat sıvı almayıp tekrarlayabilirsiniz ya da dayanabilirseniz sabah ilk idrarla daha iyi olur. Umarım bebiş sizinledirAwox aldım şimdi ama denemeye korkuyorum resmen dpo 9 çok mu erken ayy heyecandan ne yapsam bilemiyorumilk defa üye oldum buraya
Şimdi dayanamadım awox ile denedim boş yani sanırım yalancı pozitif çıkmış anlamadım yaa çok mu erken deniyorum ondan mı moralim bozulduYerleşmeye bağlı erken yerleştiyse bebiş çıkabilir. Awox iyi bir marka. Birkaç saat sıvı almayıp tekrarlayabilirsiniz ya da dayanabilirseniz sabah ilk idrarla daha iyi olur. Umarım bebiş sizinledir![]()
Biraz sabirsizsiniz sanki canim beklemende fayda var keske sabah yapsaydin o zmn kesin sonuc alirdin sabah tekrarla istersenŞimdi dayanamadım awox ile denedim boş yani sanırım yalancı pozitif çıkmış anlamadım yaa çok mu erken deniyorum ondan mı moralim bozuldu
Evet ya keşke bekleseydim bende kendime kızdım gerçekten yani bide awox testi hemen elime aldım salladım falan belki onun da yanlışlığı olmuştur keşke sabah deneseydimBiraz sabirsizsiniz sanki canim beklemende fayda var keske sabah yapsaydin o zmn kesin sonuc alirdin sabah tekrarla istersen
Bugun test al bence bi kac gun bekle pazartesi sabah yapsan daha saglikli olurEvet ya keşke bekleseydim bende kendime kızdım gerçekten yani bide awox testi hemen elime aldım salladım falan belki onun da yanlışlığı olmuştur keşke sabah deneseydim![]()
Evet haklısınız keşke sabretseydim novacheck yalancı pozitif çıkarıyor mu acaba o zaman bide testi yanlış kullandım sanırım awoxu yani hemen aldım elime salladım falanBugun test al bence bi kac gun bekle pazartesi sabah yapsan daha saglikli olur
Canım birkaç kere gördüm yanlış çıkardığını ama yine de testi tekrarla sabit bir yere koy bırak orada dursunEvet haklısınız keşke sabretseydim novacheck yalancı pozitif çıkarıyor mu acaba o zaman bide testi yanlış kullandım sanırım awoxu yani hemen aldım elime salladım falan
Ayyy evet hiç sabit koyamadım direk elime aldım sallıyorum falan içini açmaya çalışıyorum ahahaha çok moralim bozuldu ya bu neydi allahım diye bağırıcam bir pozitif bir negatifCanım birkaç kere gördüm yanlış çıkardığını ama yine de testi tekrarla sabit bir yere koy bırak orada dursunçok heyecanlandın herhalde
Canım çoğu zaman öyle olabiliyor ben de artıMed ile yalancı pozitiflik görmüştüm iki test yaptım ikisi de bayağı belirgin bir şekilde çıkmıştı yumurtlama günümde bile ilişkiye girmemiştim yani sen düşün yani sonuçta tabii ki negatifti o yüzden testleri çok bağlama kendini regli günü bekle olmazsan doktora gidip kan verirsinAyyy evet hiç sabit koyamadım direk elime aldım sallıyorum falan içini açmaya çalışıyorum ahahaha çok moralim bozuldu ya bu neydi allahım diye bağırıcam bir pozitif bir negatif![]()
Evet canım elimde bir tane daha awox kaldı onu da pazar yada pazartesi denerim sonra daha da test falan almam ya resmen insanların umutlarıyla oynuyorlarCanım çoğu zaman öyle olabiliyor ben de artıMed ile yalancı pozitiflik görmüştüm iki test yaptım ikisi de bayağı belirgin bir şekilde çıkmıştı yumurtlama günümde bile ilişkiye girmemiştim yani sen düşün yani sonuçta tabii ki negatifti o yüzden testleri çok bağlama kendini regli günü bekle olmazsan doktora gidip kan verirsin
Ne yazık ki öyle canım o yüzden diyorlar ki testlere bel baglamayin vücudunu dinle zaten regl olmazsan gider kan verirsin mesela bu benim artimed ile yaptığım test ama tabiki yalanciEvet canım elimde bir tane daha awox kaldı onu da pazar yada pazartesi denerim sonra daha da test falan almam ya resmen insanların umutlarıyla oynuyorlar![]()
Ay inanmıyorum ya gerçekten. Benim ne adet belirtim ne hamilelik belirtim yok çok tuhaf şeklilde normalde adet belirtisi olarak şuan göğüslerimin şişmesi lazımdı oda yok. Sadece yoğun bir akıntım var bazen sulu bazen yoğun kıvamlı anlam veremedim yaNe yazık ki öyle canım o yüzden diyorlar ki testlere bel baglamayin vücudunu dinle zaten regl olmazsan gider kan verirsin mesela bu benim artimed ile yaptığım test ama tabiki yalanci
Regl oncesi olan seyler bunlarda canim o yuzden en dogru sey beklemek ama cok istersen de kan vermeye gidebilirsinAy inanmıyorum ya gerçekten. Benim ne adet belirtim ne hamilelik belirtim yok çok tuhaf şeklilde normalde adet belirtisi olarak şuan göğüslerimin şişmesi lazımdı oda yok. Sadece yoğun bir akıntım var bazen sulu bazen yoğun kıvamlı anlam veremedim ya![]()
Maalesef bu şehire yeni tayinimiz çıktı hastane yakınımızda yok eşimi de umutlandırıp götürmek istemiyorum mecbur testler ve regl gecikmesini bekleyeceğim sanırımRegl oncesi olan seyler bunlarda canim o yuzden en dogru sey beklemek ama cok istersen de kan vermeye gidebilirsin
Evet canim o zaman oyle yapmalisin bekle biraz saglik ocagindan da verebilirsin eger yakinda varsaMaalesef bu şehire yeni tayinimiz çıktı hastane yakınımızda yok eşimi de umutlandırıp götürmek istemiyorum mecbur testler ve regl gecikmesini bekleyeceğim sanırım![]()
Evet o yakında var Allahtan pazartesi sabah gidip kan vereceğim kesinEvet canim o zaman oyle yapmalisin bekle biraz saglik ocagindan da verebilirsin eger yakinda varsa
Test yap eger pozitif gorursen git gormezsen gitmene gerek yok canimEvet o yakında var Allahtan pazartesi sabah gidip kan vereceğim kesin