Novacheck erken gebelik testi

arzu2727

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
178
29
13
24
Test yaptim adetim pazar gelmesi lazimdi dün kaset test yaptım yoktu erken geblik yaptım genelde yalanci pozitif maruz kalmistim bu markayi ilk defa kullaniyorum arkadasimda doğru sonuç vermişti hamile degildi negatif çıkarmıştı

Resim ekleyemiyorum neden acaba

Canım bende bariz çift çizgi çıkardı hemen gittim kan testi verdim sonuç negatif..

Kızlar selam öncekikle inşallah bu ay her şey gönlümüze göre olur benim reglime 5 gün kaldı diye tahmin ediyorum ( geçen ay kimyasalda ötürü gecikti o yüzden net kestiremiyorum) beyaz süt gibi akıntım var göğsümde şişkinlik ve damarlarda belirginleşme var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bir de Ovulasyon 2 sinde pik oldu ama 4 ünde çatlama oldu. Salı sabah yani 12 Ağustos tatil için yola çıkacağım gebelik testinde çıkar mı varsa veya kan testinde yoksa çok mu erken olur

Erken canım varsa bile cikmayabilir ama yinede şansını dene belirtiler ne zmn başladı

Testlerim bu şekilde

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_2999.webp
    12 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…