Resim ekleyemiyorum neden acabaTest yaptim adetim pazar gelmesi lazimdi dün kaset test yaptım yoktu erken geblik yaptım genelde yalanci pozitif maruz kalmistim bu markayi ilk defa kullaniyorum arkadasimda doğru sonuç vermişti hamile degildi negatif çıkarmıştı
Canım bende bariz çift çizgi çıkardı hemen gittim kan testi verdim sonuç negatif..Test yaptim adetim pazar gelmesi lazimdi dün kaset test yaptım yoktu erken geblik yaptım genelde yalanci pozitif maruz kalmistim bu markayi ilk defa kullaniyorum arkadasimda doğru sonuç vermişti hamile degildi negatif çıkarmıştı
Evet konuşmuştuk seninle cnm benimkide negatif çıktı adetim şuan ilk defaCanım bende bariz çift çizgi çıkardı hemen gittim kan testi verdim sonuç negatif..
Adetin mi gecikti anlayamadım canımEvet konuşmuştuk seninle cnm benimkide negatif çıktı adetim şuan ilk defa
8 gün geçiyor adeti bekliycem yapacak bişi yok
Erken canım varsa bile cikmayabilir ama yinede şansını dene belirtiler ne zmn başladıKızlar selam öncekikle inşallah bu ay her şey gönlümüze göre olurbenim reglime 5 gün kaldı diye tahmin ediyorum ( geçen ay kimyasalda ötürü gecikti o yüzden net kestiremiyorum) beyaz süt gibi akıntım var göğsümde şişkinlik ve damarlarda belirginleşme var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bir de Ovulasyon 2 sinde pik oldu ama 4 ünde çatlama oldu. Salı sabah yani 12 Ağustos tatil için yola çıkacağım gebelik testinde çıkar mı varsa veya kan testinde yoksa çok mu erken olur
Belirtiler dün ve bugün bu kadar belirgin bir de alakası var mı bilmiyorum ama bazen kolumu kaldırmakta zorlanıyorum sanki cam yokmuş gibi oluyorErken canım varsa bile cikmayabilir ama yinede şansını dene belirtiler ne zmn başladı
CanBelirtiler dün ve bugün bu kadar belirgin bir de alakası var mı bilmiyorum ama bazen kolumu kaldırmakta zorlanıyorum sanki cam yokmuş gibi oluyor
Evde testin varsa dene canımBelirtiler dün ve bugün bu kadar belirgin bir de alakası var mı bilmiyorum ama bazen kolumu kaldırmakta zorlanıyorum sanki cam yokmuş gibi oluyor
Testim var ama Ovulasyon testlerime bi bakar mısınız sizce çatlama olarak 14. Günü mü baz almalıyım yoksa 16 mı ben anlamadım uygulamaya göre 2 Ağustos yani 14. GünEvde testin varsa dene canım
ünlü çatlamış gözüküyor sanki uzun sürmüş yumurtlamannizTestim var ama Ovulasyon testlerime bi bakar mısınız sizce çatlama olarak 14. Günü mü baz almalıyım yoksa 16 mı ben anlamadım uygulamaya göre 2 Ağustos yani 14. Gün
Pcos var o yüzden olabilir mi16nci g
ünlü çatlamış gözüküyor sanki uzun sürmüş yumurtlamanniz
Pcos var o yüzden olabilir mi
Ovulasyon testini mi şu an neden yapmalıyım ki bilmediğim için soruyorum hala çatlamamış olabilir miEvet olabilir canım bekle sen daha 9 gün olmuş catlayali 12nci gün test yap eger istiyorsan şimdi yine yapabilirsin beklemiş idrarin varsa
Bir de sayarken pik gününden itibaren mi saymalıyım yoksa çatlama gününden itibaren miEvet olabilir canım bekle sen daha 9 gün olmuş catlayali 12nci gün test yap eger istiyorsan şimdi yine yapabilirsin beklemiş idrarin varsa
Ovulasyon testini mi şu an neden yapmalıyım ki bilmediğim için soruyorum hala çatlamamış olabilir mi
Bence çatlama gününden itibaren gün aşırı ilsikiniz oldu demi o günlerdeBir de sayarken pik gününden itibaren mi saymalıyım yoksa çatlama gününden itibaren mi
Evet o günleri hep değerlendirdik gün aşırı şu an yapsam çıkmaz ki ama erken gebelik testinde daha çatlamanın üzerinden 7 gün geçmiş oluyorBence çatlama gününden itibaren gün aşırı ilsikiniz oldu demi o günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?