NOVAFERTİL GAZİANTEP

Bende novafertilde yaptırdım bu 3.tedavim hafif pko vardı bende ilk denememdeki fiyatını tam hatırlamiyorum ilaclarla 7bin civarımı tutmustu öyle birsey sanırım bu tedavimde dondurulmus denedigim icin 2700 verdim doktorda fazla konuşmaz ama güler yüzlü biri hemsireleri cok yardımcı oluyor hayırlı olsun canım seninde tedavin

mrb arkadaşlar tüp bebek düşünüyorum gaziantep de pco luyum yani cok zor degil ama artık yoruldugum için tüp bebek istiyorum ama hem maddi olarak novafertil ne kadar ve nasıl acaba başka yer mi düşünsem..bilgi verirmisiniz lütfen...
Kesinlikle başka yeri düşün orası çok kötü

neden acaba ve antep de başka neresi var ki
Ben 2 kere orda denedim e2 hormonum yükseldi diye bıraktı tedaviyi sonra istanbul bahçeciye görüşmeye gittim öyle bir tedavi yönetmi yok boşu boşuna bırakmış dedi toplanıp dondurması gerek dedi. İstanbul zor olduğu için adana acıbadem e gittim oradaki doktorda şok e2 yüksekliğinden bırakılmaz dedi yani boşu boşuna 2 sefer tüm iğneleri vurdum. Gerçekten zaman kaybı antep dışına gidemiyorsan umay diye bir açıldı bir orayla görüş novafertil e gitme. Çok çok eski zaman yöntemlerini uyguluyor.

Sana tavsiyem her söyleidklerini sorgula o zaman çünkü başından atmaya çalışıyorlar . Geçiştiriyorlar.

Back
X