- Emoji Skoru
- 203
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
6 senedir bekliyorum inşallah öyledir dua ederseniz çok sevinirimTestin markasını hiç kullanmadım bilmiyorum ama çok net pembe çizgi var eğer test bozuk değilse hayırlı olsun kuzum aramıza hoşgeldin
İnşallah rabbim gönlünüzden geçeni kucağınıza nasip eder6 senedir bekliyorum inşallah öyledir dua ederseniz çok sevinirim
Farklı marka alıp yaptım aynı çıktıİnşallah rabbim gönlünüzden geçeni kucağınıza nasip eder
Eğer verebiliyorsanız kan vermeye gidin daha net sonuç için.Farklı marka alıp yaptım aynı çıktı
Ama yalancı pozitif çıkarmış bir çok kişiyeİnşallah rabbim gönlünüzden geçeni kucağınıza nasip eder
Yanılmıyorsam awox marka test daha güvenilir eğer alabiliyorsanız birde onla deneyinAma yalancı pozitif çıkarmış bir çok kişiye
Hastaneye geldim yaptığım testler biri nimo erken gebelik testi biride NovatechYanılmıyorsam awox marka test daha güvenilir eğer alabiliyorsanız birde onla deneyin
Umarım pozitifdir. Lütfen kan sonucunuz çıkarsa haber edinHastaneye geldim yaptığım testler biri nimo erken gebelik testi biride Novatech
Kan çıkana kadar bitane daha nimo aldım oda böyle çıktıHastaneye geldim yaptığım testler biri nimo erken gebelik testi biride Novatech
Allah razı olsunKan sonucunuzu çok merak ettim, inşallah vardır bebiş
Amin inşallahAyy güzel haberlerini bekliyorum 6 sene çok uzun bir süre rabbim.sabrini mukafatlandiesin inşallah
HamileyimEğer verebiliyorsanız kan vermeye gidin daha net sonuç için.
Gözünüz aydın umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHamileyim
28 çıktı 3 gün var adetimeGözünüz aydın umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbeta değeriniz kaç çıktı
28 çıktı 3 gün var adetime