Nst çekilirken bebeğe baskı birşey olmuşmudur

Nurse98

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
62
8
6
27
Kızlar 28 hftalık hamileyim geçen rhogam iğnesi için yatışım yapıldı nst çekilceğini söyleyen kızın biri öğrenciydi stajyerdi üst bölgeden karnıma elinin sırt kısmıyla yani avuç içi dışı değil de yan dik biçimde çok fazla bastırarak defalarca kesenin üst kısmını bulmak için muhtemelen o kadar bastırdı ki kesermişcesine yani ve bebeğin başı karnımın altında belirdiğinde başını da avucuyla bastırarak müdahele etti başını da defalarca bastırdı üst karnım ezildi doku zedelenmesi oluştu bu önemli değil ama bebeğin vücuduna zarar vermişmidir kafasını yamultmuşmudur ya da biyerine zarar vermişmidir sizce 3 gündür psikolojim bozuldu 2. Nstye girişim tecrübeli değildim ama böyle olmıycağnı öğrendim ve cimere şikayette bulundum zaten ama bebeğime bişey olmuş olmasından korkuyorum

Onları kese ve su o kadar güzel koruyor ki içiniz rahat olsun, olsa olsa biraz rahatsız olmuştur keyfi bozuldu diye , içiniz rahat olsun bence :)

Onları kese ve su o kadar güzel koruyor ki içiniz rahat olsun, olsa olsa biraz rahatsız olmuştur keyfi bozuldu diye , içiniz rahat olsun bence :)
Yaa inşallah öyledir kaç gündür aklımda kötü şeyler beliriyo rüyama giriyo korktum bastırınca kafası fln ezilmiş olabilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…