Nst de bebeğimin kalbi çok hizli :(

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Selam arkadaşlar 36 haftalık hamileyim dün kontrole gittim. çocuğun sağlığı gayet iyi birde nst sonucunu görelim dedi doktorum. Nst ye ilk girdim 10 dkka bebeğin kalp atışları çok hızlıydı sonra 10 dkka daha durdum toplam 20 dkka zatn neyse işte bu sefer normale döndü nst odasındaki hemşire beni 20 dkka daha nst ye bağladı bu sefer kalp atışları gayet normaldi bn tabi olayı anlayamıyorum sordum bana bişey yok korkma dedi nst den çıkarken anlattı böyle böyle ilk kalp atışı hızlıydı ama şimdi normal korkulacak bişey yok dedi ilk nst kağıdını attı ikinciyi verdi normal olanı endiselenecek biseyin olmadığını söyledi nse bn nst kagidini doktoruma götürdüm gayet normal dedi ama ilk nst kağıdını görmedi :KK43:bu durumla karşılaşan varmı arkadaşlar şimdiden tskr ederim.

Senle ayni haftada benim başıma geldi ama benimkisi kendiliğinden normale donmedi serum verdiler serumda sonra normale dönmesi eğer acil sezeryana alınicaktim 200 lere vuruyordu kalp atışı

Korkulacak bisi yok canım olsa hemşireler bırakmazdı seni doktoruna danissaydin endiselendim diye yoksa ihmal olur. Inşallah birşey olmaz Kuzm kalbini ferah tut PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
İnşallah balım keşke danissaydim ama kötü bişey duymaya hazır değildim o an ne diyeceğimi bilemedim takıldım kaldım o nst odasından nasıl çıktım bilmiyorum rabbim buna şükür diyorum bütün annelerin yüzünü guldursu inşallah en başta da senin :KK200:

Senle ayni haftada benim başıma geldi ama benimkisi kendiliğinden normale donmedi serum verdiler serumda sonra normale dönmesi eğer acil sezeryana alınicaktim 200 lere vuruyordu kalp atışı
Şimdi nasıl bebeğin canım iyimi . Benimki sonra normale döndü ritim bozukluğu mu var acaba sorusu var aklımda şimdi olmazsa bu hafta bir daha giderim hastaneye rabbim senin de yardımcın olsun

Şimdi nasıl bebeğin canım iyimi . Benimki sonra normale döndü ritim bozukluğu mu var acaba sorusu var aklımda şimdi olmazsa bu hafta bir daha giderim hastaneye rabbim senin de yardımcın olsun
Şuan 36 günlük olduk şimdi bir sıkıntı yok Allah'a şükür

Kotu seyler dusunme...ben ilk nsteye girdigimde kalbi o kadar yavas atiyordu ki sonra tatli biseyler yedirdiler normale dondu...doktor nerdeyse ölü denebilecek duzeyde ilk nst o kadar ciddiye almayin her sonucu neticede bir cihaz diye cemkiriyordu hemsirelere
Sonuc olarak bebem 2 bucuk yasinda sapasaglam

E

Evet canım çok hareketli nst de ayrı bir coştu yazdıkların beni çok rahatlattı çok tskr ederim :KK36:
Kesinlikle o yuzdendir canm :)) benim kizimda yerinde duramiyodu hep yeniden cekiliyoduk :)
Sakin olduğunda normal cikiyodu :)
Smdi dogdu 9 aylik olduk bile :)
Darisi size inşaAllah :)

Kotu seyler dusunme...ben ilk nsteye girdigimde kalbi o kadar yavas atiyordu ki sonra tatli biseyler yedirdiler normale dondu...doktor nerdeyse ölü denebilecek duzeyde ilk nst o kadar ciddiye almayin her sonucu neticede bir cihaz diye cemkiriyordu hemsirelere
Sonuc olarak bebem 2 bucuk yasinda sapasaglam
Allah bağışlasın canım çok rahatladım yazdiklarinizla tskr ederim :KK36:

Kesinlikle o yuzdendir canm :)) benim kizimda yerinde duramiyodu hep yeniden cekiliyoduk :)
Sakin olduğunda normal cikiyodu :)
Smdi dogdu 9 aylik olduk bile :)
Darisi size inşaAllah :)
Amiin canım bnim :) allah bağışlasın :KK36: nasıl ragatladim anlatamam :KK68::-)

Canim stres yapmışsan ondan olabilir , bir de doğum yakın ondan da olabilir , zaten ciddi bir durum olsaydi seni bırakmazlardı , doktor hemen müdahale ederdi...
Allah korusun seni ve bebeğini canim..

Canim stres yapmışsan ondan olabilir , bir de doğum yakın ondan da olabilir , zaten ciddi bir durum olsaydi seni bırakmazlardı , doktor hemen müdahale ederdi...
Allah korusun seni ve bebeğini canim..
Amiin Allah razı olsun canım bnim insallah bir sıkıntı yoktur iyiki konu acmisim gerçekten için çok rahatladım Allah hepinizden razı olsun :anne:

Back
X