- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
İnşallah balım keşke danissaydim ama kötü bişey duymaya hazır değildim o an ne diyeceğimi bilemedim takıldım kaldım o nst odasından nasıl çıktım bilmiyorum rabbim buna şükür diyorum bütün annelerin yüzünü guldursu inşallah en başta da seninKorkulacak bisi yok canım olsa hemşireler bırakmazdı seni doktoruna danissaydin endiselendim diye yoksa ihmal olur. Inşallah birşey olmaz Kuzm kalbini ferah tutPrensesAnnesi_
Şimdi nasıl bebeğin canım iyimi . Benimki sonra normale döndü ritim bozukluğu mu var acaba sorusu var aklımda şimdi olmazsa bu hafta bir daha giderim hastaneye rabbim senin de yardımcın olsunSenle ayni haftada benim başıma geldi ama benimkisi kendiliğinden normale donmedi serum verdiler serumda sonra normale dönmesi eğer acil sezeryana alınicaktim 200 lere vuruyordu kalp atışı
Şuan 36 günlük olduk şimdi bir sıkıntı yok Allah'a şükürŞimdi nasıl bebeğin canım iyimi . Benimki sonra normale döndü ritim bozukluğu mu var acaba sorusu var aklımda şimdi olmazsa bu hafta bir daha giderim hastaneye rabbim senin de yardımcın olsun
Yok benimki doğdu 36 günlük oldu :)Aynı haftanın içindeyiz ozaman bnde 36. Haftadayim :) iyi aman sevindim
Evet canım çok hareketli nst de ayrı bir coştu yazdıkların beni çok rahatlattı çok tskr ederimCanim benim.kizmdada aynisi oldu
Nst cekilirken cok hareket ediyodu o yuzden oluyodu
Senin bebeginde hareketlimi oluyo o an?
Kesinlikle o yuzdendir canm :)) benim kizimda yerinde duramiyodu hep yeniden cekiliyoduk :)E
Evet canım çok hareketli nst de ayrı bir coştu yazdıkların beni çok rahatlattı çok tskr ederim
Allah bağışlasın canım çok rahatladım yazdiklarinizla tskr ederimKotu seyler dusunme...ben ilk nsteye girdigimde kalbi o kadar yavas atiyordu ki sonra tatli biseyler yedirdiler normale dondu...doktor nerdeyse ölü denebilecek duzeyde ilk nst o kadar ciddiye almayin her sonucu neticede bir cihaz diye cemkiriyordu hemsirelere
Sonuc olarak bebem 2 bucuk yasinda sapasaglam
Amiin canım bnim :) allah bağışlasınKesinlikle o yuzdendir canm :)) benim kizimda yerinde duramiyodu hep yeniden cekiliyoduk :)
Sakin olduğunda normal cikiyodu :)
Smdi dogdu 9 aylik olduk bile :)
Darisi size inşaAllah :)
Amiin Allah razı olsun canım bnim insallah bir sıkıntı yoktur iyiki konu acmisim gerçekten için çok rahatladım Allah hepinizden razı olsunCanim stres yapmışsan ondan olabilir , bir de doğum yakın ondan da olabilir , zaten ciddi bir durum olsaydi seni bırakmazlardı , doktor hemen müdahale ederdi...
Allah korusun seni ve bebeğini canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?