Nst de kasılma çıkınca hemen doğuma alırlar mı?

_lady_bug_

Sabır
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
359
91
298
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır, tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.ne kasılmam,ne sancım var ama artık doğurmak istiyorum.38.haftanın içerisindeyim.nst ye geçen gün girdim merak ettim, cihaza bakacağım derken azıcık doğrulmaya çalıştım, hemen sancı 87 ye çıktı.nst de ara sıra doğrulursam beni doğuma alırlar mı? Suni sancı mı verirler? Sabırsızlanıyorum artık:)

Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır, tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.ne kasılmam,ne sancım var ama artık doğurmak istiyorum.38.haftanın içerisindeyim.nst ye geçen gün girdim merak ettim, cihaza bakacağım derken azıcık doğrulmaya çalıştım, hemen sancı 87 ye çıktı.nst de ara sıra doğrulursam beni doğuma alırlar mı? Suni sancı mı verirler? Sabırsızlanıyorum artık:)
Bence bu riske girmeyin derim 39 olmadan .
Tecrubeli deilim ama 40inci haftaya kadr bi tehlike olmadigi surece bence biraz daha bekleyin .

Suni sancı çok mu iyi diye düşünüyorsun. BenCe bekle bebis geleceği zamanı bilir..az daha sabr

İşte onun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum, zor diyorlar.
Cnm bencede bekle en saglikli olani hu en azindan 39u bekle suni sanci iyi deil dogumun gidisatina mudaele etmis oluyorlar suan rahtsin eminjn cok guzel bir bekleuis ve az kalmis ama bebekler dogucagi zamani bilir cnm:) insallah saglikli bir avazda dogum yaparsin bebeisinj kucagina alirsin...

Cnm bencede bekle en saglikli olani hu en azindan 39u bekle suni sanci iyi deil dogumun gidisatina mudaele etmis oluyorlar suan rahtsin eminjn cok guzel bir bekleuis ve az kalmis ama bebekler dogucagi zamani bilir cnm:) insallah saglikli bir avazda dogum yaparsin bebeisinj kucagina alirsin...
İnşallah canım çok sağol, sanki hep hamile yaşayacakmışım gibi geliyor.hani bazen diyorlar ya 41 42 de gelmek bilmedi bebek diye kim o kadar beklemek ister ki hazır nst nin açığını bulmuşum diye düşündüm:)

İşte onun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum, zor diyorlar.
Benim sezeryan oldu ama suni sancı çok kötu diye biliorum.. kiloya gelince vallahi ben de 70 kiloyla hamile kaldım 8 buçuk ay oldu doğum yapalı 80 kiloyum. Ama çocuğum sağlıklı olsun nasılsa gider kilo.bebeğin rahatıni bozma zamanını bekle

İnşallah canım çok sağol, sanki hep hamile yaşayacakmışım gibi geliyor.hani bazen diyorlar ya 41 42 de gelmek bilmedi bebek diye kim o kadar beklemek ister ki hazır nst nin açığını bulmuşum diye düşündüm:)
40bi bekle gelmezse acigini kullanirsin cnm ama bence 40a varmadan gelicek bebisin :)

Ya gelmezse, uyku uyumak haram oldu.ayaklarım, ellerim o kadar şiştiki yemek yapamıyorum, temizlik zaten yok:/
Gelir canım kendini sıkıntıya sokma :) bebiside uzersin böyle. Her anne adayı yaşıyor bunları hatta ben şimdiden öyleyim heryerim şiş egilemiyorum bile ama yapacak birşey yok.
Kucağına alınca bu günler aklına bile gelmez :)

Gelir canım kendini sıkıntıya sokma :) bebiside uzersin böyle. Her anne adayı yaşıyor bunları hatta ben şimdiden öyleyim heryerim şiş egilemiyorum bile ama yapacak birşey yok.
Kucağına alınca bu günler aklına bile gelmez :)
Kaç kilo aldın? 57 ile hamile kaldım ben şuan 78-80 bandındayım:/

Back
X