Doğuma Hazırlık nst de sancı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balistiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
26
0
86
Diyarbakır
slm kızlar büyük bir sorunum var. Ben tam 36 haftalık hami,leyim bugün hastaneye gittim ve nst ye girdim ağrım olmamasına rağmen 4 5 kere 50 ye varan sancı göründü ebe açıklık var mı yok mu diye alttan muayene edelim dedi. Benim vajinusmus geçmişim var ve duyduğum kadarıyla muayene oldukça zormuş. ne yapacağımı şaşırdım 15 gün sonra sezeryan olacağım ve erken doğum olmasından korkuyorum. Sizce ne yapmam gerek alttan muayene olanlar lütfen yardım!!!!!!!!

canım yapacağın bişey yok o muayene şart sezeryan da olsa...
kendını kasmamaya çalış ve stres yapma...

hiçbirsey olmaz cnm korkma benımde öle nst de sancı varmıs ama ben bısey hıssetmıyodum.ebe sen nerdeyse doguracaksın dedı korkuttu benı ama 3 hafta sonra sezaryenle dogum yaptım.bosyere korkutuyolar bakma sen.

ben de 37. haftanın başındayım NST'de sancılarım 70-80-100'lere vurmasına rağmen sancı hissetmedim. benim de vajinismus geçmişim var ve ilk çatı muayenesini çok çok zor oldum. hem aletle hem parmakla baktı doktor... 1 cm açılmam vardı. 2. muayenede daha rahattım. yine kasılıyor insan tabi.. kolay değil. ama başka çare varmı? mecbur olacak bu iş. ben doktorla muhabbet etmeye çalışıyorum, havadan sudan... kafam dağılsın diye, rahatlıyorum o arada...

Back
X