Çatı ağrın varmı cnm iki bacak arasında hareket ettikçe yatıp kalktıkça hissedilenEvet canim ustelik alt tarafimda da sanki bir el alt tarafimi açıyor bebeğin kafasini yerleştiriyor gibi oluyor
Sancı kesici serum verdi doktor ben almadım eve geçtim iyiki eve geçmişim arada yine ugruyor ama iyiyim simdiBunlar yalancı sancılar canım. Doğum sancısında şiddeti git gide artıyor. Çok fazla hissediyorsun önceki kasılmalara benzemiyor pek. Sancı eğrileri tırmanma şeklinde olması lazım ve birden düşüyor doğum sancısı. Ve senin yükseltiler düzensiz.
Sıfırlanır sürekli cnm benden önceki hasta 20 cıktı hep hiç sancı yoktu ondaMerhaba agri probunu sifirlamamislar 50 den baslamis bir tane minik agri gorunuyor
Kuyruk sokumu diyolar ya canim orda buyuk bir agri oluyor yatinca. Ozellikle sirt ustu yatarsam orasinin agrisindan duramiyorum istelik tuvaletimde hemen geliyor alt tarafa zonklama gibi agri giriyor tuvalete zor yürüyorum. Birde gun icinde kasilmalarim cok oluyor iki gundurÇatı ağrın varmı cnm iki bacak arasında hareket ettikçe yatıp kalktıkça hissedilen
Ay cnm benim ya bu bebekler amma sabırsız ben bir şekilde haftadan tamamlıyorum ama sen daha ufaksın inş durur içerde biraz kuzular allah yardımcımız olsunKuyruk sokumu diyolar ya canim orda buyuk bir agri oluyor yatinca. Ozellikle sirt ustu yatarsam orasinin agrisindan duramiyorum istelik tuvaletimde hemen geliyor alt tarafa zonklama gibi agri giriyor tuvalete zor yürüyorum. Birde gun icinde kasilmalarim cok oluyor iki gundur
Ay cnm benim ya bu bebekler amma sabırsız ben bir şekilde haftadan tamamlıyorum ama sen daha ufaksın inş durur içerde biraz kuzular allah yardımcımız olsun
Kıyamam cnm allah büyük vakti saatini o biliyor ama işte keşke daha fazla dursalar içerde de gelişimi tamamlayıp ögle gelselerInsallah canim suan hic doguracak halim yok inan daha oglani hazirlayamadik kardese
Üst bebeğin kalp atışı, alt sancıBu nst.deki üst cizgi ne oluyo alt cizgi ne oluyor bilen var mi üst satir 180i gecmis benim dr.u bekliyrm ameliyata girmis
Teşekkür ederimÜst bebeğin kalp atışı, alt sancı
Sanirim bebek uyuyormusŞu nstyi
Yorumlarmısınız acaba bugün çekindim ama doktor bi daha istedi de
evet uyuyormuşSanirim bebek uyuyormusdoktora bir sor neddn tekrar istedigini
Normal sancısız denecek kadar çıkmış, sancı olabilmesi için 100lere çıkması lazım, doğum sancısı da o kadarcık değil regl sancısına falan benzemiyor, egilip 10 dk öyle kalabilecek kadar belden giren bir sancı oluyor bütün vücudun karsılıyor falan. Kendini sıcak tut üşütmüş olabilirsin. (Konuyu hortlatmışlar, neyse aynı soruyu merak eden burdan baksın) çocuk 3 yaşına girecek nerdeyseKızlar dün gittigimde hafif regl olacak gibi sancı vardı nst ye baglandm bebegimin kalp atımı yüksek diye tekrar edildi cok şükür bişi cıkmadı doktor cok yogundu hemen ayak üstü baktı kalp ritmi düzelmiş 1 hafta sonra göreyim seni dedi sancıyı sormadım sevinçten
Gece daha belirgin olmaya basladi uyuyamadım halada var 50 75 görünüyor eski nst de 20 25 miş
Bu sancı normal mi 34+6 yım girip cıkar degil sürekli regl imin ilk günü gibi hissediyorum belim kasıgım agrıyor
Konuyu hortlamışsınız. 2017 konusu.34+4 de suyumun erken gelmesiyle kızım dünyaya geldi
Sancın varsa dakikalarina bak düzenli mi yoksa düzensiz mi bu çok önemli eger duzenliyse doğum başlamış demektir benim 2 kere 15 dakikada 1 sonra direk 5 dakikaya 1 inmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?