NST gerekli mi ?

btsh

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
78
30
288
İzmir
Meraba hanımlar ben 37 haftalık hamileyim en son 10 gün önce doktora gittim şimdilik bi problem yok ama bi sonraki kontrolüm 10 gün sonra ..arada 3 haftalık bi süre var ve doktorum nst cihazından hiç bahsetmedi ..gerekli değil mi acaba ? Aranızda bu cihaza bağlanmayan var mı ?

Sancı kasılma vs hissediyor musun peki?

37 hafta nst ye bağlanmak için çok erken, herhengi bir erken doğum bulgusu yoksa.

Sadece az şiddetli kasılmalarım oluyor ..sancı filan yok ..karnım bi tarafa toplanıp kasılıyor. Yaklaşık 30 saniye sonra geçiyor

Meraba hanımlar ben 37 haftalık hamileyim en son 10 gün önce doktora gittim şimdilik bi problem yok ama bi sonraki kontrolüm 10 gün sonra ..arada 3 haftalık bi süre var ve doktorum nst cihazından hiç bahsetmedi ..gerekli değil mi acaba ? Aranızda bu cihaza bağlanmayan var mı ?
Doktora göre değişiyor ya biri otuzdan sonra her kontrolde istiyor biri 38 den önce istemiyor..

Sadece az şiddetli kasılmalarım oluyor ..sancı filan yok ..karnım bi tarafa toplanıp kasılıyor. Yaklaşık 30 saniye sonra geçiyor

Muhtemelen bebek hareketidir o canım. Sen anormal birsey hissedersen, bebek hareketlerinde durgunluk yavaşlama sezersen kendin nst cektirebilirsin

Ben 30 dan sonra her hafta çektirmiştim hatta sancı hissetmiyordum ama sancım ve erken Doğum riskim olduğu ortaya çıkmıştı.

Muhtemelen bebek hareketidir o canım. Sen anormal birsey hissedersen, bebek hareketlerinde durgunluk yavaşlama sezersen kendin nst cektirebilirsin
şimdilik hateketler normal ..ne çok hareketli ne çok durgun..arada yani ..demek ki bi risk görmediği için istemedi

Ben 32.haftadan bu yana haftada 1 nstye giriyorum

doğumunuz kaçıncı hafta gerçekleşti erken mi oldu peki
37. Haftada doğum yaptım 30 dan sonra 36 . Haftaya kadar durdurmak için ilaç kullandım hep dinlendim . İlacı bıraktım 1 hafta sonra doğum yaptım.

Back
X