nst sancı

xalacakaranlik

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
66
0
16
Sivas
arkadaşlar henüz hamileliğimin 30.haftası içindeyim bugün karnımda bir ağrıyla uyandım ve bulunduğumuz ilçedeki hastaneye gittim(kdoğum yok) doktor serum verdi kalp atışını dinledi sonra bu nst mi nts mi dir ona bağladı yarım saat ..orada sancı gözükmüş biraz biraz .. sonra açıklık var mı diye baktı yoktu çok şükür ama yinede il e hastaneye gidip ultrasyona görünmemi istedi yarın gideceğiz bakalım karnımdaki ağrı hala dvam ediyor .. erken doğum olmasından korkuyorum bebeğim henüz 1buçuk kio oldu anca ..siz de böle bir durum yaşayan oldu mu

evet erken dogum olabilir ama sanırım onda acıklıkta olması gerekiyor ultrasasona neden hemen almamıski ultrason yok galiba orda inşallah bişey yoktur canım dualarımız seninle...

Benim de erken başlamıştı kasılmalarım.Kasılmaları önleyici ilaç veriyolar genelde.Bende plasenta previa da vardı ve erken doğum yaptım.Kasılmalarını iyi takip et sıklığı artar veya düzenli halde olmaya başlarsa hemen doktorunu haberdar et.İnşallah zamanında sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…