• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Nst tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
33
31
Kızlar bu dünkü nst sizce doğum ne zman olur meraktan duramıyorum doktor artarsa kanama veya su gelirse geliyorsun dedi

Eklentiler

• 20180106_094415.webp
    20180106_094415.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 365
Şimdilik iyiyiz ama yarın nolur bilemem .zeynep kamil hastanesi nde sezeryan olacağım. Siz nerede doğum yapacaksınız. ?

Şimdilik iyiyiz ama yarın nolur bilemem .zeynep kamil hastanesi nde sezeryan olacağım. Siz nerede doğum yapacaksınız. ?
Ben Aydinliyim canim benimki normal gözüküyor ama doktorum çatı muayanesi yapmadi son anda doğum başladığında yapacakmis eğer uygun degilse sezeryan olucakmisiz o yüzden tarih belli değil sizin ne güzel belli

Sancın var görünüyor burda yoksa o çizgilerden biri düze yakın çıkardı biri bebek kalp atışı diğeri sancı alttakinin sancı olması lazım benimki dümdüz çıkardı

Sancın var görünüyor burda alttakinin sancı olması lazım benimki dümdüz çıkardı

Ediyorum evet ilk bebeğim o yüzden :)
Yani ben 38 de sezaryen oldum normal için sonuna kadar bekleniyor zaten her hafta gidiyırsundur dra takiptesindir değil mi. Bende senin gibiydim ilk bebekte yalandan sancım var desemde alsalar artık diyordum hem meraktan hemde çok ağırlaşmıştım dayanamıyordum. Amaaaa nts denen bişey var işte ;)

Ediyorum evet ilk bebeğim o yüzden :)
Yani ben 38 de sezaryen oldum normal için sonuna kadar bekleniyor zaten her hafta gidiyırsundur dra takiptesindir değil mi. Bende senin gibiydim ilk bebekte yalandan sancım var desemde alsalar artık diyordum hem meraktan hemde çok ağırlaşmıştım dayanamıyordum. Amaaaa nts denen bişey var işte ;)

Yani ben 38 de sezaryen oldum normal için sonuna kadar bekleniyor zaten her hafta gidiyırsundur dra takiptesindir değil mi. Bende senin gibiydim ilk bebekte yalandan sancım var desemde alsalar artık diyordum hem meraktan hemde çok ağırlaşmıştım dayanamıyordum. Amaaaa nts denen bişey var işte :KK66:
Evet hafta da bir kontroldeyim ama sanci ve nst denen bişey var doğru söylüyorsun :)

Evet hafta da bir kontroldeyim ama sanci ve nst denen bişey var doğru söylüyorsun :)
Ben de hep normal Doğum istedim ama olmadı 39hafta bittiği sabah nişanım geldi ve ağrılar başladı o gün de randevum vardı alttn muayne etti çığlığı bastım o neydi öyle yaa kolunu soktu sanki..Doğum başlamamış dedi açılma Yok dedi sezaryen e aldı son zamanlar geçmiyor yaa Allah sabır versin kucağınıza alın sağlıkla

Back
X