- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi grafikdelisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Aydinliyim canim benimki normal gözüküyor ama doktorum çatı muayanesi yapmadi son anda doğum başladığında yapacakmis eğer uygun degilse sezeryan olucakmisiz o yüzden tarih belli değil sizin ne güzel belliŞimdilik iyiyiz ama yarın nolur bilemem .zeynep kamil hastanesi nde sezeryan olacağım. Siz nerede doğum yapacaksınız. ?
Malesef kızlar hiç bise hissetmiyorum ben nasıl olcak böyle bilmiyorumSancın var görünüyor burda alttakinin sancı olması lazım benimki dümdüz çıkardı
Normal olacak değil miMalesef kızlar hiç bise hissetmiyorum ben nasıl olcak böyle bilmiyorum
Normal planlandı ama çatı muayenesi yapılmadı henüz. Eğer uygun degilse sezeryan olucakmiş. Ama sancim gelmiyor yani ben hissetmiyorumNormal olacak değil mi
Doktorun tercihi çatı muayenesi demekki ama daha günün var görünüyor acele etmiyor musun birazNormal planlandı ama çatı muayenesi yapılmadı henüz. Eğer uygun degilse sezeryan olucakmiş. Ama sancim gelmiyor yani ben hissetmiyorum
Ediyorum evet ilk bebeğim o yüzden :)Doktorun tercihi çatı muayenesi demekki ama daha günün var görünüyor acele etmiyor musun biraz
Yani ben 38 de sezaryen oldum normal için sonuna kadar bekleniyor zaten her hafta gidiyırsundur dra takiptesindir değil mi. Bende senin gibiydim ilk bebekte yalandan sancım var desemde alsalar artık diyordum hem meraktan hemde çok ağırlaşmıştım dayanamıyordum. Amaaaa nts denen bişey var işteEdiyorum evet ilk bebeğim o yüzden :)
Yani ben 38 de sezaryen oldum normal için sonuna kadar bekleniyor zaten her hafta gidiyırsundur dra takiptesindir değil mi. Bende senin gibiydim ilk bebekte yalandan sancım var desemde alsalar artık diyordum hem meraktan hemde çok ağırlaşmıştım dayanamıyordum. Amaaaa nts denen bişey var işteEdiyorum evet ilk bebeğim o yüzden :)
Evet hafta da bir kontroldeyim ama sanci ve nst denen bişey var doğru söylüyorsun :)Yani ben 38 de sezaryen oldum normal için sonuna kadar bekleniyor zaten her hafta gidiyırsundur dra takiptesindir değil mi. Bende senin gibiydim ilk bebekte yalandan sancım var desemde alsalar artık diyordum hem meraktan hemde çok ağırlaşmıştım dayanamıyordum. Amaaaa nts denen bişey var işte![]()
Ben de hep normal Doğum istedim ama olmadı 39hafta bittiği sabah nişanım geldi ve ağrılar başladı o gün de randevum vardı alttn muayne etti çığlığı bastım o neydi öyle yaa kolunu soktu sanki..Doğum başlamamış dedi açılma Yok dedi sezaryen e aldı son zamanlar geçmiyor yaa Allah sabır versin kucağınıza alın sağlıklaEvet hafta da bir kontroldeyim ama sanci ve nst denen bişey var doğru söylüyorsun :)