NST yaptıran var mı???

Evet, bana da ilk hamileliğimde sadece suyum geldikten sonra doğumdan 1 gün önce nst yapılmıştı, Şimdi doktor 32+4 de başladı. Hiçbir sorun olmamasına rağmen 2 haftada bir yapmamız gerek dedi. Yani sanırım bunun uygulaması biraz da doktora bağlı..

ben 34. haftadan itibaren her hafta yaptırıyorum. zaten sancım çıkıyor ama periyodik bir ağrı olmadığı için önemsemiyor doktorum. bence yaptırmakta fayda var. yerimseniben

normalde ağrı hissetmemene rağmen nst'de ağrı çıkabiliyo ama hepsine aldanmamak lazım
kafana takma canım doktorunu dinle sadece

bende yeni doğum yaptım benımde nst de sancılarım cıktı ve magnezyum kullandım sonuc olarak 20 gün önce doğum yaptım

ya bende dun doktora gittim 33+5 iz ve her hafta nts dedi bizede artık pazartesi işallah... bebegin hareketleri azalırsa haftayı beklemicen dedii??? valla benimde karısık kafammm?

kızlar bugün doktora gittim ve nstye bağlandım yine, 2 hafta önce de bağlanmıştım onda bişey çıkmadı, bu sefer de az ama düzenli sancı çıktı. şu anda 36+5 deyim, acaba bu doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyor? deneyimli olanlardan cevap bekliyorum

Son düzenleme:
bende iki haftadır giriyorum 37 ve 38 .haftadayım daha sancım çıkmadı doktor sancın yok dedi 3 gün sonra yine gidicem hayırlısı.

ben en son dr gıttgımde 34 haftlıktım ve hiç bize boyle bır sey demedı zice normalmı eşimin amcasının kızıda hamiş aramızda 15 gun var onun dr baslamıs ben ondan ıkı hafta buyuk olmama ragmen dr boyle bır sey ıstemedı benıde endıse kapladı

bende 35+1 deyim.haftasonu dr.a gideceğim.sanırım nst ister.yaptıran arkadaşlar nst fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz?

Değerleriniz ortalama kaç?
Benim geçen ctesi 55 civarıydı.
Arkadaşımın hep 10-20 idi.

Değerleriniz ortalama kaç?
Benim geçen ctesi 55 civarıydı.
Arkadaşımın hep 10-20 idi.
Ben ilk defa bugün yaptırdım öncesi yok değerini söylemedi ama normal her şey dedi. Değer aralıkları nedir? normal ve anormal durumlarda değer kaç olur ? Pek bilgim yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…