nst

gerekli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
237
2
116
42
İstanbul
Kızlar bugün nst ye girdim. 3 ya da 4 defa 50 ve üstü gözüküyor. Diğerler 40 ve üstü. Normal mi acaba?

sancıların normalin üstünde çıkmış cnm
bende girmiştim hep 20 lerdeydi yoktu yani
ama doğumun başlayabilmesi için 80 ve üzeri olması gerek dedi hemşire

37.haftam bitecek ve ben hala nst ye girmedim,bir dahaki randevumda diyeyim bari dr a nst ye gireyim die.ama şunu da anlamıyorum biz sancı hissetmiyorken de nst de sancı mı çıkıyor?:sm_confused:

vallah çokta bilmiyorum ama dediğin gibi kişiden kişiye değişir bazen nst de tavan yapar sancılar farkında bile olmazsın hastaneye gidersin doğurusun gelirsin yani
çok ta bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim cnm

nst çekilmesi şart değil.nst çekilirken bebeğin hareket ettiği zaman elinde bir buton var ona basıyorsun.sancıyla ilgisi yok.37. haftada doğum sancısı olmazki.ve bebeğin kalp atımı dinlenir.

ben girdim cnm
bana senin dediğin gibi yapmadılar
benim yazdığım gibi oldu belkide farklı şeylerden bahsediyoruz....

nst çekilmesi şart değil.nst çekilirken bebeğin hareket ettiği zaman elinde bir buton var ona basıyorsun.sancıyla ilgisi yok.37. haftada doğum sancısı olmazki.ve bebeğin kalp atımı dinlenir.

Canım 37. haftada da doğum sancısı olabiliyor. Bunu yaşamış tanıdıklarım da var ve bir çok örnek var.. Ayrıca sadece kalp atımları değil bakılan bildiğim kadarıyla...

bende ilk defa 36.haftamda girdim sancılarım 70üstü çıkmıştı hemde baya fazla gösteriyordu ama ben birşey hissetmiyordum...doktor çok sancın var deyip sancıları durdurmak için serum verelim dedi..serumdan sonra sancılar 40-50lere inmişti. dün yine girdim nstye sancılarım 70e çıkıyordu ama süreleri kısa olduğu için dr pek önemsemedi ama bu sefer sancıları hissediyordum..

kızlar kağıdın altındakiler di mi kasılmalar,üsttekiler kalp atışı??benim genelde 20 lerde 2 defa 50 ye yakın..

merhaba ben gebeliğimin 36. haftasındayım. 2 hafta önce ve en son 3 gün önce nst testi yaptırdım sadece bebeğin kalp grafiği çıktı bunun anlamı sancımın hiç olmaması mı yoksa bunun için ayrı bi işlem daha mı yapılıyo??????????? ayrıca bebeğin kalp garfiğinin 120-160 arası çıkması normalmiş merak eden arkadaşlar için..

önemli olan sancıların olup olmamasından ziyade sıklığı ve süresidir.sancı 37.haftada olabilir ama bu büyük ihtimalle doğum sancısı değildir.nst bebeğin kalp atımını da gösterir.nst yi yorumlamak biraz karışıktır farklı anlmalar çıkabilri ama kısacası budur

35.haftamdada agrılarım cıktı ve doktor dınlenme suremın artmasını ıstedı su an da da cıkıyor ve yukseldı deger 37.de cıkmayacak dıye bırsey yok 34.haftada bıle dogum sancısıyla dogum yapanlar var yanlıs bılgılendırme yapmayalım lutfen

37+3 günlüğüz bugün nst de sancım 70 lerde çıktı ama hiç ağrım sızım yok acaba böyle olup da bir iki gün içinde doğum yapan oldu mu ?

Ben de 32.0 günlük iken nst ye girdim. Ve sancım çıktı dr serum verdi tekrar nstye girdim sonra çıktık hastaneden. Erken doğum riski olabilirmiş o yüzden istirahat önerdi, haftaya yine gideceğim

Back
X