Evet sizce RTÜK'lük bir durum değil. İnsanların dünyaya bakışları görecelidir. Size doğru gelen bana yanlış gelir. Türkiye Cumhuriyeti resmi dini Müslümanlıktır ve ülkenin % 90 lık bir kesiminin nufüs kağıdında İslamiyet yazmaktadır. Buda demek oluyor ki saygı duyulmayı fazlası ile hak eden bir çoğunluk bulunmakta. BenKurtlar Vadisini de izlemem ve çocum olsa onada izletmem.Kaldı ki zamanında onun içinde bir çok şikayet RTÜK'e gitti. Defalarca ceza aldı. Şimdi kendilerine çeki düzen verdiler ve yollarına devam ediyorlar. Ben yazımda Kurtlar Vadisi kalsın gibi bir ibare mi kullandım da karşıma bu örnekle çıktınız anlamadım. Yanlış olan ne varsa toplum tepkisini gösterebilir ve yaptırım organları da gereğini yapar.
Öncelikle sizin kardeşiniz değilim hitaplarda saygı çizgisini zorlamayalım. Toplum psikolojisi ile kalabalık bir kitlenin savunduğu şeyi savunmak sizlerin bu konuda haklı olduğunuzu göstermez. Ya da benim haklı olduğumu. Belki ben haksızım belki de siz... Burada kimse otorite değil buna karar verebilecek. Fakat siz bu yorumunuzda bahsetmiş olduğunuz hoşgörünün ne kadarına sahipsiniz? Beni sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın... Şuan bende sizin Müslüman insanların hassasiyetine saygı duymayan, bencil insanlar olduğunuzu düşünüyorum. Ağzıma alırken bile tıksındığım, midemin bulandığı bir hayvanın, dinimde kesinlikle yasaklanmış olan tek hayvanın yemeğinin Türk televizyonlarında yapılmasına karşıyım. Benim buna karşı olmam kendi dini inancımdan kaynaklı peki sizin bana bencil ve hoşgörüsüz gibi yakıştırdığınız mesnetsiz benzetmelerin kaynağı nedir? Önce sizler kendinizden farklı görüşlere sahip olan insanların görüşlerine saygı duymayı öğrenin, ondan sonra kalkıp burada insanlara hoşgörü dersi verin. Kaldı ki siz koskaca bir dine saygı duymazken bana yani tekil bir şahısa bu yorumları yazmışsınız çok değil.