- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
Ultrason foton var mı canımArkadaşlar 10+4 hamileyim sizin bebekleriniz bu haftada ultrasonda hareket ediyor muydu. Ve kız mı erkek mi :)
9.haftamda hareket ediyordu :) ayaklarından ittiriyodu resmen kendini şapşik :) doktorum bir şey görmediğini ama içine erkek dogdugunu söylemişti :)Arkadaşlar 10+4 hamileyim sizin bebekleriniz bu haftada ultrasonda hareket ediyor muydu. Ve kız mı erkek mi :)
Dosya küçük filan diyorUltrason foton var mı canım
Altıncı haftada uzun bir fasulye gibi yuvarlak değil 7 de kalp gibi 10+4 de tam fasulyeyi benziyoBen de 10+4 de doktora gitmiştim eller bacakları oluşmuş oynatıp duruyordu. İlk defa o zaman bir bebek gibi göründü gözüme. Nasıl mutlu olmuştum, o anı hep hatırlıyorum. Yavrum ters dönmüş böcek gibi oynatıyordu elini kolunu:))) o zaman ben de kesenin fasulye şeklinde olması ve sol yumurtalıktan hamile kaldığım için erkek olacağını düşünüyordum. Yani öyle de bir teori vardı. erkek bebek bekliyorum. 6. Hafta ultrasondan görünen kesenizin şekli nasıl?
Kız mı erkek mi belli oldu muBen 10+3 te girmistim ultrasona ve cok hareketliydi bebisim :) Maalesef cinsiyet tahmini icin Nub teorisi icin bile cok erken bir zaman.
Belli oldu mu9.haftamda hareket ediyordu :) ayaklarından ittiriyodu resmen kendini şapşik :) doktorum bir şey görmediğini ama içine erkek dogdugunu söylemişti :)
Altıncı haftada uzun bir fasulye gibi yuvarlak değil 7 de kalp gibi 10+4 de tam fasulyeyi benziyo
O teoriye göre bebeğin erkek. Benim tam 12. Hafta cinsiyeti kendi söylemişti doktor sormadan. Oğlumuza bak sen demişti. Uyuyor, 'kalk len' diyip dürtmüştü:) uyanmıştı çocum:) şehrinizi bilmiyorum ama yakınsanız doktorum ahmet coşkan idi. kocaeli-gölcük aile konak hast.
Nub tahminlerinde genelde kiz dendi ama erkek diyenler de var buraya koyayim sen de bak istersen 12+3 bu.Kız mı erkek mi belli oldu mu
Ben de kıza benzettim Nubu göre.Nub tahminlerinde genelde kiz dendi ama erkek diyenler de var buraya koyayim sen de bak istersen 12+3 bu.
Haftaya kesin belli olacak :)
söyleyebilir sanırım11+5 de gitsem söyler mi ki
henüz degil merakla ve heyecanla bekliyorum haftaya perşembe randevum var inş ozmn belli olur :)Be
Belli oldu mu
Kız canım bu:))Nub tahminlerinde genelde kiz dendi ama erkek diyenler de var buraya koyayim sen de bak istersen 12+3 bu.
Haftaya kesin belli olacak :)
Ayy canim cok sagol tahminin icin. Kiz tahminleri artiyor :))Kız canım bu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?