Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benceArkadaşlar 9 haftalık hamileyim çok erken biliyorum ama cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Ya 2 kızım var erkek istiyordum tabi hayırlısıyla nasip bakalım artık sağlıklı olsundaKiza benziyor
Allah gonlunuze gore versinYa 2 kızım var erkek istiyordum tabi hayırlısıyla nasip bakalım artık sağlıklı olsunda![]()
Amin inşaAllah Allah razı olsunAllah gonlunuze gore versin![]()
Bir ben erkek hissetmişim sanırımArkadaşlar 9 haftalık hamileyim çok erken biliyorum ama cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Evet sağlıklı olsundaBir ben erkek hissetmişim sanırımsağlıkla gelsin
![]()
Canım banada bakar mısın rica etsem 12 haftalık çıkıntı yukarı bakıyor gibi ama tamda net değilKiza benziyor
Canim bana erkek gibi geldi ama 3 cizgi de var sanki bilemedimCanım banada bakar mısın rica etsem 12 haftalık çıkıntı yukarı bakıyor gibi ama tamda net değil
Ayy yokki yaa buda şehir hastanesi fotosu kalitesiz yaa ondan anlaşılmıyor ben çıkıntıdan pek anlamamada kafa yapısı felan erkek gibi geldiCanim bana erkek gibi geldi ama 3 cizgi de var sanki bilemedim
Baska goruntu var mi
Bende erkek hissettim hayirlisi olsun saglikliAyy yokki yaa buda şehir hastanesi fotosu kalitesiz yaa ondan anlaşılmıyor ben çıkıntıdan pek anlamamada kafa yapısı felan erkek gibi geldi
Bende erkek hissettim hayirlisi olsun saglikl
Çok teşekkür ediyorum canımBende erkek hissettim hayirlisi olsun saglikli![]()
Kiza benziyor
Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen
Kucuk sanirim baska usg yok muBana da cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen