hayir erkekKız bence
resimli ekledim hattakesin dedi..hatta pipiyi gösterdi yukarı doğru bayaa net. ben de bi kaç kez sordum kesin dimi diye, yinede 1hafta sonra tekrar gel cinsiyeti daha net görürüz ama ben gerek duymuyorum çünki doktor olmayan da bakinca net pipiyi görür dedi..gerçekden öyleydi.
Hayırlısı canım Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinhayir erkek
resimli ekledim hatta
bana 12de söylemedi. kız gibi de duruyor, bacak arası boş sanki dedi. bebek 12+5 gösteriyordu hatta. 1hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. 13de gittim 13+5di bebek, o zaman söyledi erkek bu diye. yani o da kesin bir teori değilButun erkek bebekler 12. Haftadan kendini belli ediyor bence bende 12+4 de ogrendim oglumu eger doktorunuz 12. Hafta soylemiyorsa kizdir
Gittiginiz ultrasonun kalitesi ve bebegin durusuylada alakali. Bazen 12 haftada gorunmez 12+1 de gorunur bir gun bile fark eder. Doktorlar o haftalarda kiza benzerlik varsa net bir tahmin yapmak istemiyor zaten erkege donusme ihtimali var diye. Benim etrafimda ki erkek bebeklerin hepsi 12. Hafta ogrenildi. Kizlarsa hep 16. Haftabana 12de söylemedi. kız gibi de duruyor, bacak arası boş sanki dedi. bebek 12+5 gösteriyordu hatta. 1hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. 13de gittim 13+5di bebek, o zaman söyledi erkek bu diye. yani o da kesin bir teori değil
Erkek canim ben burda tahmin yapiyorum surekli genelde sağlıkla gelsin inskizlar 12haftalik hamilelik. ama bebek 12+5. doktor cinsiyeti daha erken dedi, söylemedi. tahminleriniz?
Banada tahmin yapabilirmisiniz lutfen ?Erkek canim ben burda tahmin yapiyorum surekli genelde sağlıkla gelsin ins
Bence kızkizlar 12haftalik hamilelik. ama bebek 12+5. doktor cinsiyeti daha erken dedi, söylemedi. tahminleriniz?
Canım rica etsem benimkinede bakar mısın 12+0 ama usg ye göre 12+4 haftalık çıktı.Erkek canim ben burda tahmin yapiyorum surekli genelde sağlıkla gelsin ins
erkekCanım rica etsem benimkinede bakar mısın 12+0 ama usg ye göre 12+4 haftalık çıktı.
Banada tahmin yapabilirmisiniz ?Erkek canim ben burda tahmin yapiyorum surekli genelde sağlıkla gelsin ins
%100 erkek canimBanada tahmin yapabilirmisiniz ?
Ay hadi insalah canim iki kizim var birde oglum olsa iyi olur tabi once salikli olsun%100 erkek canim
Doktor birsey demedimi pipisi gayet belli benim oglumdaki gibi suan iki yasinda bende suan hamilelik suphem var hayirlisiAy hadi insalah canim iki kizim var birde oglum olsa iyi olur tabi once salikli olsun
Ben ingilterede yasiyorum burda 5 aylik olmadan cinsiyet soylemiyorlar simdide tatildeyim donunce artik ogrenicem inslah tahminin tutar canim sagolDoktor birsey demedimi pipisi gayet belli benim oglumdaki gibi suan iki yasinda bende suan hamilelik suphem var hayirlisi
Suan gordugum kadariyla kiz canim tam net bi goruntu degil ama bi cikinti goremedim karin asagisi da duz kiz bebekte duz oluyor saglikla gelsin insCanım rica etsem benimkinede bakar mısın 12+0 ama usg ye göre 12+4 haftalık çıktı.
Buda arkadaşımın canım tahminin nedirSuan gordugum kadariyla kiz canim tam net bi goruntu degil ama bi cikinti goremedim karin asagisi da duz kiz bebekte duz oluyor saglikla gelsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?