Nub bilenler yorum yapabilir mi?

yelken_c

Nasip Niyete vurgundur 🌿
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
210
195
18
Adetime göre 12+0 haftalığım ama usg göre 12+4 haftalık gösterdi. Elimdeki görüntülerle tecrübeli olanlar yorum yapabilir mi 🥰

Eklentiler

• 4548167E-C6B6-4EE4-B5B9-F526A8FB6F1A.webp
    4548167E-C6B6-4EE4-B5B9-F526A8FB6F1A.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 0DC67151-6739-4936-B1F5-0FDE4A33C7BE.webp
    0DC67151-6739-4936-B1F5-0FDE4A33C7BE.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 34
Genital çıkıntıya göre yorum yapmadı mı doktorunuz 🙈
Erkek gibi ama bilemedim
İlk önce ikili tarama için ölçü aldı bıraktı bakmayı bende cinsiyetini gösteriyor mu bakar mısınız dedim tekrar eline cihazı aldı 5-6 saniye anca sürmüştür erkeğe benzettim ama bu haftalar erken değişebilir vs dedi bende emin olamadım 🙈 sence çıkıntı var mı birkaç kişi pipisi belli aslında doktor göstermiş dediler ama anlayamadım

İlk önce ikili tarama için ölçü aldı bıraktı bakmayı bende cinsiyetini gösteriyor mu bakar mısınız dedim tekrar eline cihazı aldı 5-6 saniye anca sürmüştür erkeğe benzettim ama bu haftalar erken değişebilir vs dedi bende emin olamadım 🙈 sence çıkıntı var mı birkaç kişi pipisi belli aslında doktor göstermiş dediler ama anlayamadım

Aslında kızda da erkekte de çıkıntı oluyor bu haftalarda ancak kızın daha yatay erkeğin daha dik görünüyor. Burada dik görüyorum. İlk fotoğrafta crl yazısının üstünde kalan çıkıntı genital çıkıntı. Bizim de 12.haftada bu şekildeydi ve %85-90 erkek demişti. Sonradan kesinleşti zaten 🥰

Aslında kızda da erkekte de çıkıntı oluyor bu haftalarda ancak kızın daha yatay erkeğin daha dik görünüyor. Burada dik görüyorum. İlk fotoğrafta crl yazısının üstünde kalan çıkıntı genital çıkıntı. Bizim de 12.haftada bu şekildeydi ve %85-90 erkek demişti. Sonradan kesinleşti zaten 🥰
Canım o bacak değil dimi 🙈😅 hayırlısıyla inşallah kesinleşir haftaya tekrar gideceğim nasipse

Canım o bacak değil dimi 🙈😅 hayırlısıyla inşallah kesinleşir haftaya tekrar gideceğim nasipse

Üstteki bacak onun altnda minik çıkıntı genital 🙈
Valla biz 12de tahmini öğrendik anca 20de heh tamam gördüm diyerek %100 dedi. İnşallah sizinki haftaya gösterir 😅

Üstteki bacak onun altnda minik çıkıntı genital 🙈
Valla biz 12de tahmini öğrendik anca 20de heh tamam gördüm diyerek %100 dedi. İnşallah sizinki haftaya gösterir 😅
İnşallah ya 🥰 sen söyleyince tekrar baktım da evet yukarı doğru 🙈😅 hayırlısıyla netleşince yazarım yine teşekkür ederim yorum için 🌸

Back
X