Nub bu sefer bellimi kızlar?

_buhara_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
621
246
303
Inşallah bu sefer belli oluyodur nubumuz 14 haftaligiz:) yorumlarinizi bekliyoruz teyzeler:)

Eklentiler

• 1490016900142-1645859091.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 184
cnm dr yorum yapmadımııı cnm bende az önce geldimmm 13+1 oldukkk erkeğe benzettiiii seninkini bilemedimmm hayırlısııı

ben hiç anlamıyorum ama erkekse 11. haftadan sonra söylüyorlar kızsa 16. haftada falan anca söyleniyor emin olmak için bekliyorlar. erkek olanlarda ikili tarama zamanı hep söyleniyor hiç şaşan da görmedim. sadece ablamın arkadaşında oldu ondada doğana kadar hep kız dendi çocuk bi doğdu erkek herkes şok yani olabiliyor böyle şeyler en güzeli sarı yeşil beyaz kıyafetler ve iki ihtimaldede hazır olacak isim

nub yatay ama???

Canm bacak arasına bakmadı mi bugn bende gttim suan 11+2 bnada bakarmisiniz :)

Eklentiler

• IMG_20170320_123439.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 156
baby bende yanıldınn cnmm bugun gittimm erkek büyğk ihtimalle dedi
İnilh erkektir Can'ım bazen nub dik Olsada Dr aşağıda foto yakalıyor çok karşılaşıyorum öyle bi kaç tane çekmiş olsa dik te çıkar mutlaka

Bnde göremedm canm videoda gördüm tam çapraz nr kız olduğu belli ne erkek. Ama doktorum erkek yüksek ihtimalle dedi çıkıntı var dedi ama o bacak arasına bakti
Can'ım senin bebişe bi saat baktım nub düz ama dike yakın geldi kız dedim ama emin olamadım. Sen Dr bakarken dik bi uzantı gördün mi?

Can'ım senin bebişe bi saat baktım nub düz ama dike yakın geldi kız dedim ama emin olamadım. Sen Dr bakarken dik bi uzantı gördün mi?
Bnde sabahtr videoyu izliyorum doktor nasıl gördü pipiyi diye ama br türlü göremedm sna o bacak arasına bakma videosunu ataym ozelden bak bakalm br . Nub çapraz gbi ne düz ne yan çok çelişkili yani bir türlü emin olamadm.

Can'ım nubu bana dike yakın gibi geldi bende tereddüt ettim dik olmadığı için kız dedim ama ne biliyim 11 hafta tahmin için baya erken

Can'ım nubu bana dike yakın gibi geldi bende tereddüt ettim dik olmadığı için kız dedim ama ne biliyim 11 hafta tahmin için baya erken
Bnada öyle geldi bn en iyisi umtlanmaym :) 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi.

bi bakınızzz???

sağolll cnmm Allah hayırlısını versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…