- 23 Şubat 2016
- 158
- 29
- 18
- Konu Sahibi sendebenmgibi
-
Kac haftalik cok belirgin erkek gibi geldiMerhaba hanımlar sizce bebeğim kızı erkekli bu teoride anlayanlar yazabilirmi
13 haftalık tam olarak 3 hafta sonra inşallah ögrenecegim:)Kac haftalik cok belirgin erkek gibi geldi
Hmm hyrlisi olsun ins canim13 haftalık tam olarak 3 hafta sonra inşallah ögrenecegim:)
Amin inşallahHmm hyrlisi olsun ins canim
Evet Çanakkale de yaşıyorum :)Ultrasonda Biga'daki hastane ismini goruyorum. Canakkalelisiniz sanirim. Ben de oraliyim :)
Evet Çanakkale de yaşıyorum :)
Tahminleriniz doğru çıkar inşallah :)Erkeğe benzettim
Bi çıkıntı gördüm ama bacak mi değil mi karar veremedim - gönlündeki olur inslhTahminleriniz doğru çıkar inşallah :)
Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versin AllahBi çıkıntı gördüm ama bacak mi değil mi karar veremedim - gönlündeki olur inslh
Amin canım hayırlı sağlıklı olsunlar en başta bu duayida unutma bende oğlum olsun istedim ama iki kızım olacak şimdi nasip hayırlısı böyleymiş demekki kafanı çok yorma olacağına varirAllah razı olsun herkesin gönlüne göre versin Allah
En önemlisi hayırlı evlat ve sağlıklı olması allah hakkımızda en güzelini vermiştir eminim benim ki merak farketmez sağlıklı olsun inşallahAmin canım hayırlı sağlıklı olsunlar en başta bu duayida unutma bende oğlum olsun istedim ama iki kızım olacak şimdi nasip hayırlısı böyleymiş demekki kafanı çok yorma olacağına varir
7. Haftada olmaz çünkü 9.hafta oluşmaya başlıyor genital bölge canımKızlar nub için illa 11. Haftayı beklemekmi lazım 7. Hafta için yorum yapılabilir mi?
Yarın 9+2 gidicem doktora ozaman tahmin edilebilir mi?7. Haftada olmaz çünkü 9.hafta oluşmaya başlıyor genital bölge canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?