- Konu Sahibi dandikbebe1
kızlar 13+3 günlük fotolarımız, ck ck ck merak ediyorum. Bilen anlayan bi bakabilir mi rica etsem. Hele 3. Fotoda ki o çıkıntı nedir acaba? Lütfennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nubu sadece 2. Foto da zorla görebildim. Paralel çok yakın ama azıcık yukarı eğimi var gibi geldi. Erkek demek istiyorum :)
O kadar belliki erkek olduğu hiç anlamam nubtan falan ama erkek yani belli :)
Kızlar rica etsem bize de bakar mısınız meraktan çatlıycam
Kaç haftalık Cnm seninİnş canım. Senin de öyle olur umarım :)
Öğrenince kesin olarak buraya da yaz olur muCk tsk ederim Cnm, vakit ayırıp yorum yaptığın icin. Kendi doktoruma cuma randevumuz, yoktu kendisi. Daha önce merakımdan gittim. Bu gittiğim doktorda hic ama hicccc tahmin bile yürütmedi maalesef insan ck merak ediyor
Canım seninki de erkeğe benziyor telefonu çevirip bakmam gerektiKızlar rica etsem bize de bakar mısınız meraktan çatlıycam
Öğrenince kesin olarak buraya da yaz olur mu
Tamam canım ama bu haftalara yine de çok güvenme yani bende yanılmışlardı umarım senin başına gelmezMutlaka yazıcam söz Cnm, cuma kontrolüm
Tamam canım ama bu haftalara yine de çok güvenme yani bende yanılmışlardı umarım senin başına gelmez
15-16 da kesinleştiğinde yine yaz bize :)
Bebek ters duruyo canım. Teşekkür ederim yorumun içinCanım seninki de erkeğe benziyor telefonu çevirip bakmam gerekti
Resim ters duruyor çevirip koy istersen daha iyi anlaşılır
O zaten resimden de anlaşılıyor canım sen kendin resmi çevirip koy istersen demek istemiştimBebek ters duruyo canım. Teşekkür ederim yorumun için
Anladım demek istediğini canım.Çıkıntıyı ben de farketmiştim ama göbek kordonu veya ayağı falandır diye emin olamamıştımO zaten resimden de anlaşılıyor canım sen kendin resmi çevirip koy istersen demek istemiştim
Nubu sadece 2. Foto da zorla görebildim. Paralel çok yakın ama azıcık yukarı eğimi var gibi geldi. Erkek demek istiyorum :)
O kadar belliki erkek olduğu hiç anlamam nubtan falan ama erkek yani belli :)