Doğuma Hazırlık Nub teorisi anlayanlar bi bakabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaslar bize de tahminde bulunur musunz ? 12 haftalik bebismm 20180626_103810-1.webp

Kızlar pek anlamıyorum bu nub teorisinden rica etsem yorumunuz nedir acaba daha çok küçüğüz ama 10+4 üz burda

Eklentiler

• IMG_7291.webp
    IMG_7291.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_7292.webp
    IMG_7292.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 64
Tamam canım ama bu haftalara yine de çok güvenme yani bende yanılmışlardı umarım senin başına gelmez
15-16 da kesinleştiğinde yine yaz bize :)
Sözümü tutmayı ck seviyorum Cnm, dün gittim 15+5 günlük, cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş. Kesin mi dedim %100 dedi ❤️ Gönlüme göre oldu diyebilirim. Bi kızım vardı bide oğlum olcak Rabbim nasip ederse inşş

Sözümü tutmayı ck seviyorum Cnm, dün gittim 15+5 günlük, cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş. Kesin mi dedim %100 dedi ❤️ Gönlüme göre oldu diyebilirim. Bi kızım vardı bide oğlum olcak Rabbim nasip ederse inşş
Canım çok özür dilerim daha yeni gördüm mesajını
Gerçekten çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde bi kızım var dualarında eksik etme nolur:KK200:

Canım çok özür dilerim daha yeni gördüm mesajını
Gerçekten çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde bi kızım var dualarında eksik etme nolur:KK200:
Yk Cnm ne özrü, Rabbim sana da nasip etsin inşallah gönlündekini. Şimdi korkum hep sağdan soldan duyuyorum okuyorum cinsiyet değişikliklerini, acaba mı diyorum. Ck heveslendim ck istedim ama ya değişirse korkusu sarmaya başladı :( sanırım ck istiyorum diye bu korku

Yk Cnm ne özrü, Rabbim sana da nasip etsin inşallah gönlündekini. Şimdi korkum hep sağdan soldan duyuyorum okuyorum cinsiyet değişikliklerini, acaba mı diyorum. Ck heveslendim ck istedim ama ya değişirse korkusu sarmaya başladı :KK43: sanırım ck istiyorum diye bu korku
Canım haftan bayağı ileri
Allahın izniyle değişmez bence :super:
Amin canım duan içinde:KK200:

Back
X