Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub a göre değilde keseye göre tahmin ediyorum sanki erkek. Nub için 12 hafta falan olması gerek bildiğim kadarıyl
Merhaba benimkinide tahmin edermisiniz 8 haftalık karından ultrosınNub a göre değilde keseye göre tahmin ediyorum sanki erkek. Nub için 12 hafta falan olması gerek bildiğim kadarıyla
Kız diyeceğimMerhaba benimkinide tahmin edermisiniz 8 haftalık karından ultrosın
Teşekkür ederimNub a göre değilde keseye göre tahmin ediyorum sanki erkek. Nub için 12 hafta falan olması gerek bildiğim kadarıyla
Hislerinize dayanarakmı söylüyorsunuz yoksa kese şekline göre mi bende kız istiyorum daKız diyeceğim
Keseye göre benim kesem fasulye ordan galiba tahmin yürüttü nuba gore erkenmisHislerinize dayanarakmı söylüyorsunuz yoksa kese şekline göre mi bende kız istiyorum da
Olabilir belki deKeseye göre benim kesem fasulye ordan galiba tahmin yürüttü nuba gore erkenmis
Evet keseye göre tahmin ettim sadece hayırlısı olsun herkes içinHislerinize dayanarakmı söylüyorsunuz yoksa kese şekline göre mi bende kız istiyorum da
Benim kesem de böyle fasulye gibiydi oğlum olacakMerhaba kızlar öncelikle hayırlı sağlıklı evlat olsun kızımda var oğlum da 7+6 karından Ultrasontahminlerinizi bekliyoruz teyzeleri
Benim kesem de böyle fasulye gibiydi oğlum olacak