İNŞALLAHH :)))Bence kiz
kizmi nup teorisine gore nolur bi cevap verinn
canim bide benimkine baksana nolurr cok merak ediyomBence kiz
bu erkek gibikizmi nup teorisine gore nolur bi cevap verinn
SelamlarARKADAŞLAR 12+4 HAMİLEYİM VE BU ULTRASON SIRASINDA CEKTIGIM VIDEODAN ALDIGIM EKRAN GORUNTULERI... DOKTORUN VERDIKERI PEK ALAKASIZDI O SEBEPTEN EKRAN GORUNTUSU ALDIM. SIZDEN RICAM CINSIYET TAHMININE BULUNABILIRMISINIZ?? BIRTANE NURTOPU GIBI OGLUSUM VAR GONLUMDEN GECEN ONCE SAGLIKLI SIHATLI SONRADA KIZ OLMASI TABI :))
CEVAPLARINIZI MERAKLA BEKLIYORUMMM :)
Eki Görüntüle 2123907 Eki Görüntüle 2123908
Erkek gibi görünüyor canımSelamlar
bence kız gibi görünüyor.
sizce ekteki resme göre kız mı erkek mi:) 17 haftalık ultrason resmi..
Tam net göremedim bacağı kapatmış sanki ama erkek gibi geldi canımbende tahmin istiyoruuuuummmm..Eki Görüntüle 2193154
ilk kıza benziyor dendi sonra erkeğe benziyor ama erken daha çok küçük dendi ben de kız hissediyorum ama nasip hayırlısı :)Tam net göremedim bacağı kapatmış sanki ama erkek gibi geldi canım
bide bu usg var canım bunda gözüküyor mu 13 haftalık bu da ?Tam net göremedim bacağı kapatmış sanki ama erkek gibi geldi canım
Çok yüksek ihtimal kız bebiş :)ARKADAŞLAR 12+4 HAMİLEYİM VE BU ULTRASON SIRASINDA CEKTIGIM VIDEODAN ALDIGIM EKRAN GORUNTULERI... DOKTORUN VERDIKERI PEK ALAKASIZDI O SEBEPTEN EKRAN GORUNTUSU ALDIM. SIZDEN RICAM CINSIYET TAHMININE BULUNABILIRMISINIZ?? BIRTANE NURTOPU GIBI OGLUSUM VAR GONLUMDEN GECEN ONCE SAGLIKLI SIHATLI SONRADA KIZ OLMASI TABI :))
CEVAPLARINIZI MERAKLA BEKLIYORUMMM :)
Eki Görüntüle 2123907 Eki Görüntüle 2123908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?