- 8 Kasım 2021
- 13
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Tugcemertmehmet
Arkadaşlar tahminlerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimErkek gibi sanki
Kiz gibiArkadaşlar tahminlerinizi bekliyorumEki Görüntüle 2948330
Çok teşekkürler ilginiz içinKiz gibi
Ben anlamam çok net nub olmadıkça. Ikra meyra yorumlamış zaten onun gözü daha mühim.
Teşekkür ederim daha yeni üye olduğum için kişileri tanıyamadım henüz nub başlığı altında yorum yapanları etiketliyorum :)Ben anlamam çok net nub olmadıkça. Ikra meyra yorumlamış zaten onun gözü daha mühim.
Rica ederim. Sen onu dinle.Teşekkür ederim daha yeni üye olduğum için kişileri tanıyamadım henüz nub başlığı altında yorum yapanları etiketliyorum :)
Ben pek anlamam aşırı net olmadığı sürece
Çok teşekkür ederim ilginize yine deBen pek anlamam aşırı net olmadığı sürece![]()
Baska ultrason fotosu var mi yada biraz daha geriden
Bu var bunda yuzustuydu çevirip resmi çektim ama olur muBaska ultrason fotosu var mi yada biraz daha geriden
Bundan pek bisey anlamadim malesefBu var bunda yuzustuydu çevirip resmi çektim ama olur mu![]()
Bana herkes farklı birşey söyledi kafamı çok karıştırdılar hala net değil. Tavsiyeniz dikkate almak isterim doktorunuzun adı nedir acabaBundan pek bisey anlamadim malesefbeylikduzundeyseniz benim doktorum abat cerrahi tip merkezinde daha önce birincideydi, yuksek riskli gebelik takibi yapan bir doktor cok memnunum, bana 11.haftada soyledi cinsiyeti sormadan tavsiye ederim
![]()
İlknur adanir atabay, kime tavsiye ettiysem cok memnun kaldı, soru sormaya gerek kalmadan detayli inceler, açıklama yaparBana herkes farklı birşey söyledi kafamı çok karıştırdılar hala net değil. Tavsiyeniz dikkate almak isterim doktorunuzun adı nedir acaba
Çok teşekkürlerİlknur adanir atabay, kime tavsiye ettiysem cok memnun kaldı, soru sormaya gerek kalmadan detayli inceler, açıklama yapar![]()