- 2 Mayıs 2025
- 24
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi hilalasiri
-
Bencede erkek11+4'te bu ultrasonu çektirdim, nub'u belli gibi. Doktor erkeğe benzetti ama rüyamda hep kız görüyorumNipti testinin sonucunu bekliyorum on gün oldu ama gelmedi.. Ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmin edebilen varsa yanıtlayabilirse çok mutlu olurum
genelde doğru mu çıkıyor tahmininizBencede erkek
Çevremde genelde hislerim doğru çıkıyor ama ben annenin hissetiğine çok inanıyorum siz ne hissediyorsanız odur bence yanılan çok az var ultroson fotoğraflarında bazen belli oluyor erkek bebeklerde çıkıntı görülüyor kızlarda boşlukgenelde doğru mu çıkıyor tahmininiz
Bugün sonuç geldi kızmış bebişÇevremde genelde hislerim doğru çıkıyor ama ben annenin hissetiğine çok inanıyorum siz ne hissediyorsanız odur bence yanılan çok az var ultroson fotoğraflarında bazen belli oluyor erkek bebeklerde çıkıntı görülüyor kızlarda boşluk
Kaç haftalikkRica etsem banada bakarmisiniz
bu resimde 8hafta 2gunlukdu.Simdi 9haftalik oldukKaç haftalikk
Ben kiz gibi hissettim, siz ne hissediyorsunuzbu resimde 8hafta 2gunlukdu.Simdi 9haftalik olduk
Saglikli olsundaBen kiz gibi hissettim, siz ne hissediyorsunuz
Merhaba belli mi cinsiyetSaglikli olsunda
yok daha oyrenince yazarimMerhaba belli mi cinsiyet
Naptin öğrenebildinmiyok daha oyrenince yazarim
Naptin öğrenebildinm
Evet kizim olucak insallahNaptin öğrenebildinmi
ErkekkMerhabalar 11+4 tahmin yapılmadı bir ay kadar sonrayı bekliyoruz sizlerin bi tahmin alabilir miyim
Evet nuba göreYorumunuz için teşekkür ederim Nub denen teoriye göre mi ben gerçekten anlamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?