Maşallah canım darısı başıma fotosu var mı bir de doktor mu tahminde bulunmuştu nuba göre kız diyeBenimki tutmadi, 11 haftada kiz denildi 16. Haftada pipi gorduk
Detayli ultrasonda doktor 70% ihtimal demisti Nuba gore. Fotoyu chatgpt ye yukleyip sordugumda o da kiz demisti fakat erkek ciktii sonuc olarakMaşallah canım darısı başıma fotosu var mı bir de doktor mu tahminde bulunmuştu nuba göre kız diye
Benim de yapay zekalar kız diyor detaylıda mı belli oldu fotoğraf varsa atar mısınız çok merak ettim. Bir de özel hastane miydi ve doktorunuz tecrübeli miydiDetayli ultrasonda doktor 70% ihtimal demisti Nuba gore. Fotoyu chatgpt ye yukleyip sordugumda o da kiz demisti fakat erkek ciktii sonuc olarak1 aya kesinlesir sizin de
Chat gpt şu ultrason görüntüsüne bile kız dedi bebeğim erkek doğru tahmin edemiyorBenim de yapay zekalar kız diyor detaylıda mı belli oldu fotoğraf varsa atar mısınız çok merak ettim. Bir de özel hastane miydi ve doktorunuz tecrübeli miydi
Benim tutmadı doktorum kız demişti 13 te nipt testim çıktı erkek olduğunu öğrendik 14 te de gösterdi zaten oğluşumKızlar nub teorisi tutmayan var mı .12+4 nuba göre kız ama biraz daha bekleyelim dedi doktorum. Değişmez ama ne bileyim . Başına gelen varsa yazabilir mi
Nubu nasıldı canım kız mı demişlerdi önceChat gpt şu ultrason görüntüsüne bile kız dedi bebeğim erkek doğru tahmin edemiyor Eki Görüntüle 3649931
Çok teşekkür ediyorum canım ama nubu kız derim dedi bir hayli kişiye sordum onlar da kız dedi. Nuba göre senşn nasıldıBenim tutmadı doktorum kız demişti 13 te nipt testim çıktı erkek olduğunu öğrendik 14 te de gösterdi zaten oğluşumbiraz daha bekleyin derim sağlıkla gelsin bebeğiniz
Benimde nub kız görünüyordu canım erken dönemde zaten kız olarak görünüyor tüm bebekler eğer biraz daha değişmezse kızdır erkek erken gösteriyor geneldeÇok teşekkür ediyorum canım ama nubu kız derim dedi bir hayli kişiye sordum onlar da kız dedi. Nuba göre senşn nasıldı
Kaçıncı haftada kız demişlerdi kuzum benim son gittiğim 12+ 4 te doktor da buna göre kız dedi ama bacak arası falan görmedi nuba göre yorum yaptı anlıyorsan bir bakar mısınBenimde nub kız görünüyordu canım erken dönemde zaten kız olarak görünüyor tüm bebekler eğer biraz daha değişmezse kızdır erkek erken gösteriyor genelde
Benimde nub kız görünüyordu canım erken dönemde zaten kız olarak görünüyor tüm bebekler eğer biraz daha değişmezse kızdır erkek erken gösteriyor genel
eski fotolara baktım canım gördüm bebişini ama 1 fotoğraf haricinde diğerlerinin nubu erkek gibi bir de 11+…. değişmeler olabiliyor haklsın ama benimkiler 12+ 2 diğer 12+4Benimde nub kız görünüyordu canım erken dönemde zaten kız olarak görünüyor tüm bebekler eğer biraz daha değişmezse kızdır erkek erken gösteriyor genelde
Yok doktor en başından beri erkek dedi 13. Haftada öğrendim ama chat gpt kız diyordu yani doğru tahminde bulunmuyor onu söylemek istedim. Sizin bebiş bana kız gibi geldi amaNubu nasıldı canım kız mı demişlerdi önce
Anladım canım evet kız ama kız denilip nubu kız olup sonradan dikleşen var mı diye merak ettim doktor da kız dedi kesin olmamakla beraberYok doktor en başından beri erkek dedi 13. Haftada öğrendim ama chat gpt kız diyordu yani doğru tahminde bulunmuyor onu söylemek istedim. Sizin bebiş bana kız gibi geldi ama
Daha haftası da küçükmüş değişebilir evet bende ilk söylediklerinde tamam kesin erkektir diyemedim küçük olduğu için en doğru sonuç 16. Haftadan sonra olurAnladım canım evet kız ama kız denilip nubu kız olup sonradan dikleşen var mı diye merak ettim doktor da kız dedi kesin olmamakla beraber
İnşallah doktor da kesin demedi ama ben güveniyorum 12+4 nub için yeterli bir zaman bir de benimki sanki çok bariz hayırlısı olsun belki dikleşir rabbimin elinde herşeyDaha haftası da küçükmüş değişebilir evet bende ilk söylediklerinde tamam kesin erkektir diyemedim küçük olduğu için en doğru sonuç 16. Haftadan sonra olur
Gönlünüze göre olur inşallahİnşallah doktor da kesin demedi ama ben güveniyorum 12+4 nub için yeterli bir zaman bir de benimki sanki çok bariz hayırlısı olsun belki dikleşir rabbimin elinde herşey
İnşallahGönlünüze göre olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?