Merhaba 11 hafta 6 gün çatlamak üzereyim bana da bakabilir misiniz?Evet erkek bu bebiş
Merhaba bana da yardımcı olun lütfenGönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Ben pek nub’tan anlamıyorum canım 5-6-7 haftalarda olan ultrasonu varsa ramziye göre anlıyorum sadecevarsa onu at bi de karından mı vajinal mi onu yazarsın
KızMerhaba 11 hafta 6 gün çatlamak üzereyim bana da bakabilir misiniz?
ben de kontrole gittim 12 hafta 5 gunluk benimki de belli deil dedi tam kesin deilmis 17 hafta da gidicem ozaman net diyicekmis size de oyle diyebilirMerhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyımrabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyımrabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Bir sonrakk konttolde belli olur bana da oyle dedi benim de 12 hafta 5 gunlukMerhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyımrabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
12 haftalık banada tahmin yapabilir misinizGönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Bana da tahmin yapar mısınız 12 haftalıkErkek canım
benimkine de yorum yapar mısınızz çok meraktayım en son 12.haftada gittik şu an 14+2 deyizNub teorisine göre erkek
3d görüntü ile tahmin yapamıyorumbenimkine de yorum yapar mısınızz çok meraktayım en son 12.haftada gittik şu an 14+2 deyiz
başka görüntüler var ama evde değilim çekemedim teşekkür ederim3d görüntü ile tahmin yapamıyorum
Merhaba banada tahmin yapar mısınız 12 haftalık görüntüGönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Bunlarada bakar mısınız lütfenErkek canım
Bunlarada bakar mısınız lütfenEvet erkek bu bebiş
Bunlarada bakar mısınız lütfenNub teorisi benim 2 oğlumda doğru çıktı. Bu bebiş kıza benziyor
Nub teorisi benim 2 oğlumda doğru çıktı. Bu bebiş kıza benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?