Kıza benziyor sankii başka USG fotoğrafları yok mu ? Doktor nasıl göremedi pozisyonu güzel görünüyor12 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmin edebilen varmı kızlarr ?
Nub'a göre falan doğru çıkmıyor canım doktorun görüp diyene kadar keseymiş nubmuş bakma yani boşa bakmış olursun bende ikisi de uymadı yapay zekaya bile baktırdım nuba göre erkek dedi mesela kız bebeğim12 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmin edebilen varmı kızlarr ?
Kız bence12 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmin edebilen varmı kızlarr ?
Canım valla devlete gidiyorum cinsiyeti söylemiyor bu 2. Ci gebeliğim ilkindede söylememiştiKıza benziyor sankii başka USG fotoğrafları yok mu ? Doktor nasıl göremedi pozisyonu güzel görünüyor
Yorumun için tşk ederim rüyamdada kız gördüm bakalım :)Kız bence
Haklısın vallahi canım ama merak işte zaten bu nub teorisini çin takvimini falan yeni öğrendim :)Nub'a göre falan doğru çıkmıyor canım doktorun görüp diyene kadar keseymiş nubmuş bakma yani boşa bakmış olursun bende ikisi de uymadı yapay zekaya bile baktırdım nuba göre erkek dedi mesela kız bebeğim
Usg fotonuz var mi bizde bakalim nubaNub'a göre falan doğru çıkmıyor canım doktorun görüp diyene kadar keseymiş nubmuş bakma yani boşa bakmış olursun bende ikisi de uymadı yapay zekaya bile baktırdım nuba göre erkek dedi mesela kız bebeğim
0Usg fotonuz var mi bizde bakalim nuba
Kız yüksek ihtimal12 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmin edebilen varmı kızlarr ?
Nub teorisine göre mi baktınız acabaKız yüksek ihtimal
Üç çizgi var gibi görüyorum nub kısmındaNub teorisine göre mi baktınız acaba
Doktorumuz söylemiyo ama bakalım tşk ederimÜç çizgi var gibi görüyorum nub kısmında
Nuba gore kiz zaten kim dedi erkek diye
Bana da tahminde bulunabilir misinizÜç çizgi var gibi görüyorum nub kısmında
Nuba gore kiz zaten kim dedi erkek diye
Erkek gibi emin olamamakla birlikte doktorun tahmini varmıBana da tahminde bulunabilir misiniz
Yuzde90 kiz dediErkek gibi emin olamamakla birlikte doktorun tahmini varmı
Benim kaybettiğim bebeğime de beş doktor kız demişti erkek olarak doğduYuzde90 kiz dedi
Basiniz sagolsunBenim kaybettiğim bebeğime de beş doktor kız demişti erkek olarak doğduo yüzden yüzdeliklere inanmam kesin demeden gönlünüzdeki sağlıkla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?