Nub Teorisi

Yuvarlak testis üzerinde minik bir beyaz sivri işareti gösterdi pipi bu testis bu eğer kordon degilse kesin erkek dedi doktor
Tamam ozaman doktorun dediğidir bizlerinki sadece tahmin benim üç oğlum oldu benzetemedim o nub kısımlarına kaç haftalıksın şuan net söyler gittiğin doktor 15 be üzerindeysen

Tamam ozaman doktorun dediğidir bizlerinki sadece tahmin benim üç oğlum oldu benzetemedim o nub kısımlarına kaç haftalıksın şuan net söyler gittiğin doktor 15 be üzerindeysen
Ona göre 15 küsür haftaydı ben 18 den önce söylemem diyor normalde netleşir 18 dedi, benim de 1 oğlum var 12 haftada netti ama pozisyona bakılınca ön bacak kısmından hiç çekemedi, kalça kısmından bu fotoğraf, oğlumu önden çekmişti meydandaydi, kalcadan erkek organı ön kısma kaldiğı için mi acaba ufak görünüyor

Ona göre 15 küsür haftaydı ben 18 den önce söylemem diyor normalde netleşir 18 dedi, benim de 1 oğlum var 12 haftada netti ama pozisyona bakılınca ön bacak kısmından hiç çekemedi, kalça kısmından bu fotoğraf, oğlumu önden çekmişti meydandaydi, kalcadan erkek organı ön kısma kaldiğı için mi acaba ufak görünüyor
Bilmiyorum nedendir ben 11. Haftada öğrendim hep erkeklerde erken belli oluyor zaten kızlarda geçe kalıyor

Eklentiler

• IMG_0588.webp
    IMG_0588.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 10
12+2 tahminde bulunabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_1316.webp
    IMG_1316.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1331.webp
    IMG_1331.webp
    29 KB · Görüntüleme: 5