nub teorisi :))

Arkadaslarar nub teorisinden anlayan var mi bugunku ultrason fotomuzu atsam cinsiyet tahmini yurutebilecek olan varmi acaba aramizda ben hic anlamiyorum :)

Ay Allah hayirlisini versin ilk bebegim o yuzden ikisi de olur ama meraktan catliyorum demek sana erkek gibi geldi bakalim ne olcak :) baska anlayan yokmu acabaa kimler ne dicek :)
Hayirlisi olsun cnmm ikinci olsa da ikiside olur demen lazim cünkü secemiyoruz elimizde degil :)) benim 1 oglum var ikinci illa gönlümden kiz gecti kiz olsa güzel olur diye ama buda erkekmis :)) hayirli saglikli olsunlarda gerisi bos .. :)

Tabiki de oyle rabbim ne nasip ederse o olur. Ama dedigin gibi mesela bi kizim olsa bi de oglum olsa keske diye icimden gecirirdim hic olmadigi icin icimden gecirdigim bi cinsiyet te yok onu soylemek istedm :) mesela biz 4 kiz kardesiz babam hep erkek gecirmis icinden ama hepimiz kiz olmusuz simdi cennette gibiyim sizin yaninizda diyor :) ablam var onun da iki kizi oldu simdi sira bende :)

Kızlar 7+2 de bebeğin nubuna bakilirmi bi topikte 7 haftalik bebek için tahmin yurutmusler acaba bi atsam mi anlayan olurmu?

Bende burdan okuya okuya iyi nubcu oldum ahahaha :) bende 11. Haftamı bekleyemiorum nubuna bakcam:)) bu arada hayırlı sağlıklı bi ewlat olsun inşallah Rabbim kucağına alıp koklamayi nasip etsin sana..
Amin canım sagol ama bu gorumcemin bebegi benim de bi oglum var sende saglicakla kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…