- 14 Mayıs 2020
- 164
- 121
- Konu Sahibi bal_oglanin_annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi sanki sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim bir oğlum var sağlıklı hayırlı olsun da Rabbim ne verirse razıyım.tabi merak etmeden de duramıyorumBana erkek gibi geldi
Teşekkür ederim bir oğlum var sağlıklı hayırlı olsun da Rabbim ne verirse razıyım.tabi merak etmeden de duramıyorum
Allah bağışlasın benimde oğlum vardı ikincinin kız olmasını çok istemiştim ama o da erkek oldu. Mühim olan sağlık napalım bize de haber verin öğreninceTeşekkür ederim bir oğlum var sağlıklı hayırlı olsun da Rabbim ne verirse razıyım.tabi merak etmeden de duramıyorum
Erkek gibi geldi çıkıntısı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahEki Görüntüle 2936298 Eki Görüntüle 2936299 11+5 haftalığız doktor yorum yapmadı aranızda tahmin edebilecek nubdan anlayan var mı
Kıza benziyorTahmin alabilirmiyiz lutfen hanimlar
Allah bağışlasın evlatlarınızı...Burda keseye göre yorum yapıyorlardı..Kese yusyuvarlaksa kız,fasulye şeklindeyse erkek dıyorlardı...Bende ona istinaden kız dedim... Öğrendiğinizde de yazın lütfen merakla bekliyorum
Allah bağışlasın benimde oğlum vardı ikincinin kız olmasını çok istemiştim ama o da erkek oldu. Mühim olan sağlık napalım bize de haber verin öğrenince
Çok sağolun erkekmiş öğrendik bayağı da net gösterdi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKız diyebilriim. Kızımda böyleydi. Oglusumda boyle değildi:) o yüzden az cok anlıyorum tabiki hayirlisi olsun oncelikle.
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah.Kaçıncı haftada netleşmiş olduÇok sağolun erkekmiş öğrendik bayağı da net gösterdi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah.Kaçıncı haftada netleşmiş oldu
Ekran direk dikey şekilde pipi görünüyor mu o haftada sizde gördünüz mü merak ediyorum oğlum var ama unutmuşum12+5 te gittik tam net göründü sağolasın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Banada tahmin yaparmisinizBana erkek gibi geldi
Canım kız gibiBanada tahmin yaparmisiniz