Canım hayırlısı olsun evladını sağlıkla al kucağına inşallah. ben kıza benzettim tahminimce o parlayan şey ya bacağı ya ayağı çnkü :) benm kızımın öyleydi :)bugün ultrason görüntüsünü aldık ama cinsiyet için bişey demedi doktor nub teorisine göre neye benziyor acaba?
canım çok saol hayırlısı tabi biraz zor hareket etti beş dakika keyfini bekledik doktor da çok nazlı kız mı acaba diye şaka yaptı ipucu verdi sanırım :)Canım hayırlısı olsun evladını sağlıkla al kucağına inşallah. ben kıza benzettim tahminimce o parlayan şey ya bacağı ya ayağı çnkü :) benm kızımın öyleydi :)
çok sağolun :)kız bnce de
Onlar kemik yapısından bile anlıyorlar ama yanılma payı olduğu için söylememiştir canım :) benimki nerdeyse hiç göstermedi diyebilrm ama doktorum direk kıza benziyor dedi 12. Haftada :) bidahaki gelişinde net söylerim dedi 16. Haftada %99 KIZ dedi :) sende bir ay daha sabret kuzum :)canım çok saol hayırlısı tabi biraz zor hareket etti beş dakika keyfini bekledik doktor da çok nazlı kız mı acaba diye şaka yaptı ipucu verdi sanırım :)
kıza benziyor canım :)bugün ultrason görüntüsünü aldık ama cinsiyet için bişey demedi doktor nub teorisine göre neye benziyor acaba?
evet canım ben de öyle düşünüyorum doğrusu muhakkak anlıyolardır Allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize :)Onlar kemik yapısından bile anlıyorlar ama yanılma payı olduğu için söylememiştir canım :) benimki nerdeyse hiç göstermedi diyebilrm ama doktorum direk kıza benziyor dedi 12. Haftada :) bidahaki gelişinde net söylerim dedi 16. Haftada %99 KIZ dedi :) sende bir ay daha sabret kuzum :)
teşekkür ederim canım sanırım rüyalar yanıltacak beni :)kıza benziyor canım :)
Amin canım önemli olan sağlıklı sıhhatli olması kız erkek hiç fark etmez :) ama ben alışverişe başladım şmdi erkek derse şook olurum pempişleri giyer yani hahaha :)evet canım ben de öyle düşünüyorum doğrusu muhakkak anlıyolardır Allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize :)
valla haklısın insan dayanamıyor görünce ben bile alırıyorum şimdi tabi nötr renkler :) seninki de artık erkekse şansına küsaün bir süre pembe takılırAmin canım önemli olan sağlıklı sıhhatli olması kız erkek hiç fark etmez :) ama ben alışverişe başladım şmdi erkek derse şook olurum pempişleri giyer yani hahaha :)
Yaa nötr renk bulamıyorm şaka gibi. Hemen cinsiyet ne kız ben diyorm ikisinede ve gitçek şeyler olsn ama sarı rengin içinde bile bi pembe var. Sinr oluyorm :) ama kız şeyleride pek tatlı dayanamıyorm :)valla haklısın insan dayanamıyor görünce ben bile alırıyorum şimdi tabi nötr renkler :) seninki de artık erkekse şansına küsaün bir süre pembe takılır
öyle valla umarım kızdır da güzel güzel giyer o minnoş kıyafetleri Allah sağlık sıhhat versin de hepsi olur onlara kıyafet almaktan sıkılacağımız günler de gelirYaa nötr renk bulamıyorm şaka gibi. Hemen cinsiyet ne kız ben diyorm ikisinede ve gitçek şeyler olsn ama sarı rengin içinde bile bi pembe var. Sinr oluyorm :) ama kız şeyleride pek tatlı dayanamıyorm :)
Hiç sıkılmam herhalde :)) rabbim imkan verir hepimize inşaöyle valla umarım kızdır da güzel güzel giyer o minnoş kıyafetleri Allah sağlık sıhhat versin de hepsi olur onlara kıyafet almaktan sıkılacağımız günler de gelir
inşallah canım :)Hiç s
Hiç sıkılmam herhalde :)) rabbim imkan verir hepimize inşa
Allah Allah bir kişiBende erkek diyorum :)
gerçekten miBende erkek diyorum :)
Evet :) ben oyle hissettim :)Allah Allah bir kişi
gerçekten mi
hayırlısı artık bakalım hangisi olcak :)Evet :) ben oyle hissettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?