- 2 Şubat 2016
- 191
- 141
- 103
- Konu Sahibi nothingelse
-
Erkeğe benziyor
Ay hadi inşallah hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun bebişkommPaşa gibi yatiyor masAllah :)
Benim solda duruyor bebiş ama bu konuda çok söylenti var ya tam tersini de söylüyorlar bilemedimSolda olunca erkek diyolar
Hadi gözün aydınYorum yapan arkadaşlar tahminleriniz doğru çıktı, bir oğlumuz olacak inşallah.
TeşekkürlerHadi gözün aydın
Erkeğe benziyorNe olur bana da biri söylese ne olur
Sanki kız gibikızlar ben de tahmin bekliyorum :) burda son adete göre 11+5 iz ultrasona göre de 11+0 :)
Erkeğe benziyor
Bak bu resme işaretli yere düz ise kız eyer yukar doğru eyimli ise erkekCinsiyetini öğrenir öğrenmez yazacağım. Cevabın için çok teşekkürler. Nasıl tahmin ediyorsunuz anlamadım ilginç ama yetenek sanırım
Bu resimden hiç bir şey anlamadım . Senin için uygunsa benim bebeğin resminin üzerinde çizip gösterebilir misinBak bu resme işaretli yere düz ise kız eyer yukar doğru eyimli ise erkek
Hangi resmi anlayamadın benim resimdekini miBu resimden hiç bir şey anlamadım . Senin için uygunsa benim bebeğin resminin üzerinde çizip gösterebilir misin
Hayır sana zahmet olmazsa Benim eklediğim resimde göstere bilir misin ?Hangi resmi anlayamadın benim resimdekini mi
Hayır sana zahmet olmazsa Benim eklediğim resimde göstere bilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?