- 18 Aralık 2023
- 69
- 125
- 8
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence erkek çünkü kafa yapısı da erkek gibi bacak arası da
13+3 buda bugünün doktorumuz kıza benziyor dediİleriki haftalarda atarsınız bakarım yine
Doğru tahmin etmişim demek ki hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah13+3 buda bugünün doktorumuz kıza benziyor dedi
Amin teşekkürlerDoğru tahmin etmişim demek ki hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Kıza benziyor 6 7 haftalık var mı foto
İyi doğru tahmin etmişim sağlıkla gelsin![]()
Selam D Dantewn yorumlarını gördüm maşallah genelde doğru tahmin etmişsinDoğru tahmin etmişim demek ki hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Canım erkek olması çok muhtemel 12. Haftada atarsın yine bakarımSelam D Dantewn yorumlarını gördüm maşallah genelde doğru tahmin etmişsin
Rica etsem banada bakarmısın lütfen kardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason yorumunu merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 3417556
Tamamdır teşekkür ederim canım atıcam mutlakaCanım erkek olması çok muhtemel 12. Haftada atarsın yine bakarım
merabalar banada bakarmisiniz 7 haftalik ultrason cinsiyetini merak ediyorum kalp atimi 160 yorumlarmisinizKıza benziyor 6 7 haftalık var mı foto
Canım kıza benziyormerabalar banada bakarmisiniz 7 haftalik ultrason cinsiyetini merak ediyorum kalp atimi 160 yorumlarmisiniz
Nasıl anladınız ?Canım kıza benziyor
Kese şekli ve kalp atımıNasıl anladınız ?
Iki kizim var kizlarin ikisi solda idi bu sagda gonul olmayani istiyor tabiki oncelik saglikli olsun hayirlisi olsun bakalim ne cikacak tesekkur ederimCanım kıza benziyor