- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 hafta bir gunluksun eger nub kesin dogru olsaydi sana erkek derdim
Goruntu erkek gibi ama malesef dogru bir tekri degil
Merhaba insallah yanilmiyorumdur ama son fotodaki sag tarafta dumduz bi cubuk var acisi dar bence kiz.Selam kızlar bende çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini banada yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba insallah yanilmiyorumdur ama son fotodaki sag tarafta dumduz bi cubuk var acisi dar bence kiz.
Seninkine de baktim canim ama malesef bacak arasi net degil.Benimki erkeğe mi benziyor canım
Seninkine de baktim canim ama malesef bacak arasi net degil.
Aaa evet orda duzluk var kiz gibiBakarmısın canım böyle düz bişey var bana hep kız gibi doğuyo içime
Aaa evet orda duzluk var kiz gibi
Canim seni çok iyi anliyorum benim bir kizim var hamdolsun ikinciye hamileyim su an doktorumun bir kere daha kiz demesini cok istedim ama kismet oglum geliyor su an. Bir kiz bir oglan herkesim hayali ama ben bir kiz daha isterdim tabiki Rabbimin verdigi her seye raziyim elbette hayirlisini o bilir. Burda onemli olan doktorunun cok tecrubeli olmasi, kiz gibi nub ama erkek gibi dediyse yerinde olsam baska bir dr daha giderdim. Tabi yine sen bilirsinİnşallah bi kızım olur canım o kadar çok dua ediyorum ki en başı sağlık tabikide ama sanki bi kızım olsa hayata yeniden tutunup kendimi ona adıcakmışım gibi geliyor doktorda pazartesi günü 12 haftaya yeni girmiştik erkeğe benziyor ama daha çok erken dedi biraz üzüldüm gibi ama hep içime kız doğuyor bide ultrosonda düzlük gibi sanki
Bence 12 haftada yapılan tahminde yanılma payı var. Çok araştıridm bunu erkek ve kızin cok benziyor genital bölgeleri. Doktorlar erkek gibi diyor zaten 2 ihtimal var erkekse bilmis kızsa yanılmış oluyor. Benim kızimı 11 haftada bildi diyen çok az dikkat edersen. Ama 11 haftada erkek dedi oglum oldu diyen çok nedenide bu. Ayrıca 11 12 haftalarda erkek denilip kızı olan öyle çokki. Bende ilk gebelikte cok kız istedim ama oğlum oldu. Simdi 2. Hic düsünmüyorum çünku erkek ya da kız anladim ki bizi hayata bağlayan sevgileri.İnşallah bi kızım olur canım o kadar çok dua ediyorum ki en başı sağlık tabikide ama sanki bi kızım olsa hayata yeniden tutunup kendimi ona adıcakmışım gibi geliyor doktorda pazartesi günü 12 haftaya yeni girmiştik erkeğe benziyor ama daha çok erken dedi biraz üzüldüm gibi ama hep içime kız doğuyor bide ultrosonda düzlük gibi sanki
Merak ettim cinsiyetinizi?İnşallah bi kızım olur canım o kadar çok dua ediyorum ki en başı sağlık tabikide ama sanki bi kızım olsa hayata yeniden tutunup kendimi ona adıcakmışım gibi geliyor doktorda pazartesi günü 12 haftaya yeni girmiştik erkeğe benziyor ama daha çok erken dedi biraz üzüldüm gibi ama hep içime kız doğuyor bide ultrosonda düzlük gibi sanki