Nub

Narmin ahmed goktepe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
21
1
1
35
Kizlar lutfen cinsiyyet tahmini

Eklentiler

• IMG_3883.webp
    IMG_3883.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 186
Canm kesesinden tahmin yürütüyorm kıza benziyor. Nub olarak belli olmuyo pek fotoda. Kese fasulye şeklinde olunca erkek olma olasılığı daha fazla oluyormş sennki pek fasulye gibi değil hatta bnm kızım gbi

Valla canım önceki konularda da fasulye gibiyse kesesi kiz diyorlar herkes aaa evet benimde öyleydi doğru diyor. Baska konuda fasulye gibiyse erkek diyorlar herkes aaa benimde öyleydi filan diyor .
Bunlar yalan yani. Yok bebek kesenin sagindaysa kız . Baska konuda da sagindaysa erkek yazıyor. Yani canım biliyorsun ki sadece iki ihtimal var kiz veya erkek ondan tutuyor bazilarinki. Ekşi tatli olayı da öyle.

Senin bebisin kaç haftalık

Valla canım önceki konularda da fasulye gibiyse kesesi kiz diyorlar herkes aaa evet benimde öyleydi doğru diyor. Baska konuda fasulye gibiyse erkek diyorlar herkes aaa benimde öyleydi filan diyor .
Bunlar yalan yani. Yok bebek kesenin sagindaysa kız . Baska konuda da sagindaysa erkek yazıyor. Yani canım biliyorsun ki sadece iki ihtimal var kiz veya erkek ondan tutuyor bazilarinki. Ekşi tatli olayı da öyle.

Aynen canm çok doğru yazmışsın :)

Karnı sivri öne doğru olana erkek diyorlar ama benimki kız oğlumda da aynıydı

Cnm benimki bu fotografda 10hafta 6g.
Simdi 14haftaligim,daha gitmemisim doktora.Doktor bana 10hafta 6gununde 90%kiz dedi,10gun sonra gel daha net diyecem.Nebiliyim,hem daha kucuk diyorlar gelismemis ola bilir,hem erkek olsa az da olsa belli olur soyluyorlar.kafam karisti.

Yumurtlama gunu izlemedim ama ne zaman gebe kaldigimi net biliyorum.Burda kizlar belke fikir yurutur sata,yumurtlama gunune gore.
Son sat agustos 20,iliski eylul 3.tek iliski ile kaldim.
Daha bilmiyorum,yumurtlama gunundemi kaldim yoksa nasil.

Karnı sivri öne doğru olana erkek diyorlar ama benimki kız oğlumda da aynıydı
Canım her insanin yapısı farklıdır. Burada da cok gordum sivri ve kız olan. Eltimde hamile normalde kizlarda kalçadan kilo alinir diye çok sevindi kız diye erkek çıktı :)

Bu arada bebeginiz 14 haftalık gidin dojtora belli olmuştur hayırlısı olsun

Canım her insanin yapısı farklıdır. Burada da cok gordum sivri ve kız olan. Eltimde hamile normalde kizlarda kalçadan kilo alinir diye çok sevindi kız diye erkek çıktı :)

Bu arada bebeginiz 14 haftalık gidin dojtora belli olmuştur hayırlısı olsun
Biz 30+3 olduk şükür ama benimde kızım olacak dediğiniz gibi annenin yapısına bağlı oğlumdada sivriydi tek fark oğlumda tatlı istedim çok kızımda etten tavuktan balıktan tiksinsindim oğlumda ne bulduysam yedim

Biz 30+3 olduk şükür ama benimde kızım olacak dediğiniz gibi annenin yapısına bağlı oğlumdada sivriydi tek fark oğlumda tatlı istedim çok kızımda etten tavuktan balıktan tiksinsindim oğlumda ne bulduysam yedim
Allah bagislasin benimde 8+5 tatlida yiyorum ekside ama limina tuz döküp yemek salatayi bol.limon dökmek aslında bunları normal hayatta da yiyordum ama tatlıyı normalde cooook yerdim şimdi fazla yemiyorum bide cacık istiyorum sarimsaklii

Allah bagislasin benimde 8+5 tatlida yiyorum ekside ama limina tuz döküp yemek salatayi bol.limon dökmek aslında bunları normal hayatta da yiyordum ama tatlıyı normalde cooook yerdim şimdi fazla yemiyorum bide cacık istiyorum sarimsaklii
Bende öyle normaldede salatayi filan bol eksili yerdim simdi daha fazla eksiye düstüm..
Tatli hic diyebilcek kadar az tüketiyorum canim hic istemiyor.. Ama bunlarla cinsiyetin cok alakasi olmuyor galiba cünkü kimi tatli yiyor kiz oluyor eksi yiyo erkek yada tersi :))

Back
X