- 18 Ekim 2025
- 12
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi glsmglsmglsm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla tlfnu yan çevirip baksananubba ne demek bırde foto yan duruyor anlaşılmıyor ki
pcden giriyorum canım niye öyle bişe yapayım yazık gözlerime sen fotografını düzenleAbla tlfnu yan çevirip baksana
Hahahahahah daha çok güldüm bu yorumapcden giriyorum canım niye öyle bişe yapayım yazık gözlerime sen fotografını düzenle![]()
Foto benim değil bu arada başkası paylaşmışpcden giriyorum canım niye öyle bişe yapayım yazık gözlerime sen fotografını düzenle![]()
sen niye atladın kız o zamanHahahahahah daha çok güldüm bu yoruma pc ekranı tut çevir canım nolcak aaa fjdjjsks
valla canım resimdeki kesenin şekline bakarak söyledim bilemem sonuçta doktor değilimErkek gibi dedi ulrtasyon![]()
tamam çok teşşekkür ederim kız istiyorum 15 haftalık inşallah ilerleyen zamanlarda bu yorumunuz gerçekleşirvalla canım resimdeki kesenin şekline bakarak söyledim bilemem sonuçta doktor değilim
inşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşiallah kız erkek fark etmeztamam çok teşşekkür ederim kız istiyorum 15 haftalık inşallah ilerleyen zamanlarda bu yorumunuz gerçekleşir![]()
amin inşallah tabi önemli olan oinşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşiallah kız erkek fark etmez
ne bilim canım valla hiç sormadım sonrasında tutup tutmadığı pek umrumda olmadı açıkçası :)amin inşallah tabi önemli olan ogenelde kese tahmininiz tutuyor mu
![]()