- Emoji Skoru
- 943
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi canbebekds
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 12+1sağda duruyor cnm kızmı acep kac haftalık oldun???
12+1 canım,teşekkür ederimBen nubcu diilim ama çok fazla erkeğe benzettim canım bu konuda daha iyi olan arkadaşlarin fikirlerini al derim. Kaç haftalik burda?
Canım ben kıza benzettim.doktorun birşey söyledi mi?erkek olunca hemen görüyorlar.11 haftalikken benim manevi ablam.var onda erkek büyük. İhtimal demiş çünkü.bende haftaya 12 haftalik oluyorum.cok heyecanlıyım.Eki Görüntüle 1956016 Kızlar cinsiyet konusunda bir tahmininiz var mı?
Yok canım bir şey söylemedi. Açıkçası bende bu haftada öğrenmek istemedim. Acaba değişir mi diye içim içimi yerdi artıkCanım ben kıza benzettim.doktorun birşey söyledi mi?erkek olunca hemen görüyorlar.11 haftalikken benim manevi ablam.var onda erkek büyük. İhtimal demiş çünkü.bende haftaya 12 haftalik oluyorum.cok heyecanlıyım.
Hmmm anladım canım.Yok canım bir şey söylemedi. Açıkçası bende bu haftada öğrenmek istemedim. Acaba değişir mi diye içim içimi yerdi artık
İnşallah Can'ım sende 8 haftalık olmuşsun maşallahBir oglun var insallah buda kızdır.![]()
Evet canım salı kısmetse 9 olcam.İnşallah Can'ım sende 8 haftalık olmuşsun maşallah
Yüksek ihtimal erkek.Eki Görüntüle 1956016 Kızlar cinsiyet konusunda bir tahmininiz var mı?