Nubumuza bakar mısınız :)

aabacz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
144
102
103
Kızlar daha randevumuza çok vakit var merak ediyorum anlayanlar fikirlerini paylaşabilir mi:)

Son düzenleme:
Doktorda kıza benzetti kız moduna girdik iyice bakalım bize sürpriz yapar mı :) kızım diye seviyorum bazen erkekse gurur yapmaz inşallah :)

Can'ım sağlıklı olsunda hele ilk bebiş Se cinsiyet mevzu bile değil ikincide insan farklı bişey istemiyo değil ama ikiside aynı olsa evlat değişmiyor. Ay bi doğsun var ya kokusu yeter

İlk bebeğim cinsiyeti hiç önemli değil elbette önemli olan sağlıklı olması :) şimdiden bile çok güzel varlığı

Can'ım sağlıklı olsunda hele ilk bebiş Se cinsiyet mevzu bile değil ikincide insan farklı bişey istemiyo değil ama ikiside aynı olsa evlat değişmiyor. Ay bi doğsun var ya kokusu yeter
Selam cinsiyet belli oldumu kesin olarak?

Evet kızlar benimde ilk bebişim tabiki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun ama işte bu da güzel tatlı yanları cinsiyet insan merak ediyor hemen ya pembis ya da maviş kıyafetler almak istiyor

Selam cinsiyet belli oldumu kesin olarak?

Evet kızlar benimde ilk bebişim tabiki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun ama işte bu da güzel tatlı yanları cinsiyet insan merak ediyor hemen ya pembis ya da maviş kıyafetler almak istiyor
Kıza benZiyor sesi Dr bana Can'ım :-)

Back
X