nüfusumu değiştiremiyorum :((

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
arkadaşlar 6 ay oldu boşanalı ama hala nüfusa geçmemiş ben gidip kağıt adım adliyenden karşı tarafta alması gerekiyomuş ona yazıda gönderdim 3 ay olcak nerdeyse kendisi ile görüşmüyorum kesinlikle peki başka ne yapa bilirimde nüfusa geçer bir kaç kişi git kağıt al diyor dan ama nasıl olur resmen mağdur durumdayım şuanda çalışmıyorum da babamın hiç bir hakkından faydalanamıyorum

bu işte bi tuhaflık var. 6 ay oldu dediğin zannedersem kararın çıktığı tarih. 6 aydır nufusa yazınız gitmediyse sanırım sizin karar hala kesinleşmedi. yani henuz boşanmadınız. yani eşinize tebligat yapılamamış olabilir.yapacağınız tek şey mahkeme kalemine gidip durumu oğrenmek eşinizin eline geçmediyse TK 21/2 ye göre gönderecektir mahkeme. eğer boşanma kararınız kesinleşseydi Mahkeme ongün içinde nüfusa yollardı zaten kararı.

mehkeme kesin kararı 6 ay oldu tebligat gönderdim 3 ay olcak bugün gidicem adliyeye cvp için tşkkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…