Nükseden rahatsızlığım..

cnm öncelikle cok gecmiş olsun.
ben anjiodemi bilemiyorum ama ürtiker yani halk arasındaki kurdesenle bir süre ben de savastım. yaklasık 7-8 ay.en büyük nedeninin stres oldugu we asıl nedeninin tam olarak bilinmediği söylenmişti bana. bir de ben bu kurdesenden bir süre önce sistit olmus we ilaçlı tedavisini görmüştüm.
doktora kurdesen için gittiğimde bana idrar yolları ile ilgili bi ilaç kullanıp kullanmadıgımı sormustu. sonra ben o kullandıgım ilaçların yan etkilerine baktıgımda gördüm ki hakikaten kurdesen de bir yan etkiymiş. ben büyük ihtimalle bu sebepten olmustum.
doktor bana bir hap werdi, günde bir tane kullandım. ilacı kullandıgımda hiçbirşey yoktu ama ilacı bir gün unutayım ertesi gün yine cıkıyordu. özellikle geceleri ooluyodu gündüz hiçbişeyim yoktu. kızarıklık, şişlik, yanma vs. bir gece alt dudagım öylesine şişti ki dudagımı toplayamadım ama sabaha yine bişeyim kalmamıstı.
herneyse ben ilacı 6 -7 ay düzenli kullandım. sonra batıya tayinimiz cıktı, haziran ayı falandı. bidaha da kurdesen o zamandan beri olmadım. kendiliğinden gitti.
o dönemlerde cok arastırmıstım, bu hastalıkla yıllarca ugrasan warmıs. benimki de kroniklesti sanmıstım ama kendiliğinden gecti. tabi yıllar sonra tekrar geri dönebiliyormus duyduguma göre.. ama umarım bidaha geri gelmez. sana da cok gecmiş olsun belki bi faydam olmadı ama sadece paylasmak istedim..
Aynını bende yasadım hemde bebeğim daha 1 haftalıkken ve sistit ilacından oldu o yüzden kortizonlu iğneler vurundumVe bebeğimi emziremedim ama sonunda kurtuldum nefes boruma kadar sismisti bu arada bı arkadasimdada oluyordu onunkinede maya alerjisi dediler fakat vücudunda kan çokmus kan verince gecti onunkide Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum

Back