Numara Engelleme

miss_deniz

Mutlu Gibi Mutsuz¿
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
56
13
18
merhaba bayanlar. bi numara var sürekli arıyor mesaj atıyor ama bu bayadır devam ediyor. ben bu noyu engellemek istiyorum. telefonum android uygulamalar yükledim engelledim fakat olmadı. o no arayınca ekranda gözüküyor yine. hiçbir işe yaramıyor yani uygulamalar. bilgi sahibi birisi var mı?? ayrıca telefonum lg p970

Telefonda boyle bir sey var mi bilmiyorum. Mesaj atmasini engelleyebilirsiniz de arama konusunda operatorunuzu arayip durumu belirtirseniz engellerler diye biliyorum.

bi program indirmene gerek yokki zaten tlf akıllı telefon sanırım android yani samsung rehbere gir seçenekler tuşuna bas reddedilenler listesine ekle diye bi yer var ordan engelle

Redd edilen listesine ekle ardından kullanılmayan bir numaraya yönlendir, zaten engellediğin an meşgule düşüyor tlf numarası meşgulken yönleri seçeneğine ayarlasan ekranda dahi görünmez tecrübeyle sabittir

Engellediğinizde arayan kişiye meşgul çalıyor ancak, ekrandacevapsız arama olarak görünüyor.

Arkadaşın dediği gibi meşgulken yönlendir deyip kullanılmayan bir numaraya yönlendirin.

O nasıl oluyor kuzum?
Hangi hattı kullanıyorsan onun sitesine gir,online işlemlerden orada detaylı yazıyorlar oradaki yazılanları uygulayarak hem çağrı gelmesini hem de mesaj atmasını engellersin.

leocum hangi hat varsa sen de onun sitesine şifrenle gir orada hat işlemlerinde böyle bir özellik var numarayı engelliyorsun sana ulaşamıyor.

Hangi hattı kullanıyorsan onun sitesine gir,online işlemlerden orada detaylı yazıyorlar oradaki yazılanları uygulayarak hem çağrı gelmesini hem de mesaj atmasını engellersin.
Teşekkürler kızlar sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…