- 31 Ağustos 2014
- 56
- 13
- 18
- Konu Sahibi miss_deniz
-
merhaba bayanlar. bi numara var sürekli arıyor mesaj atıyor ama bu bayadır devam ediyor. ben bu noyu engellemek istiyorum. telefonum android uygulamalar yükledim engelledim fakat olmadı. o no arayınca ekranda gözüküyor yine. hiçbir işe yaramıyor yani uygulamalar. bilgi sahibi birisi var mı?? ayrıca telefonum lg p970
belirtmiştim lg marka kullanıyorumbi program indirmene gerek yokki zaten tlf akıllı telefon sanırım android yani samsung rehbere gir seçenekler tuşuna bas reddedilenler listesine ekle diye bi yer var ordan engelle
reddedilen listesi nerde :/Redd edilen listesine ekle ardından kullanılmayan bir numaraya yönlendir, zaten engellediğin an meşgule düşüyor tlf numarası meşgulken yönleri seçeneğine ayarlasan ekranda dahi görünmez tecrübeyle sabittir
mesaj atması nasıl engelleniyor?Telefonda boyle bir sey var mi bilmiyorum. Mesaj atmasini engelleyebilirsiniz de arama konusunda operatorunuzu arayip durumu belirtirseniz engellerler diye biliyorum.
reddedilen listesi nerde :/
Mesajlara gelin. Ayarlara girin. Spam ayarlari var. Orada enggelli numaralar diye bir ssecenek olmasi gerek. Benim lg bende oylemesaj atması nasıl engelleniyor?
Veya mesajın ustune uzun tiklayin, istenmeyen numara olarak ekle cikiyor. Tiklayin onamesaj atması nasıl engelleniyor?
O nasıl oluyor kuzum?Bence tamamen kurtulmak istiyorsanız operatör ayarlarından yapın.
O nasıl oluyor kuzum?
Hangi hattı kullanıyorsan onun sitesine gir,online işlemlerden orada detaylı yazıyorlar oradaki yazılanları uygulayarak hem çağrı gelmesini hem de mesaj atmasını engellersin.O nasıl oluyor kuzum?
leocum hangi hat varsa sen de onun sitesine şifrenle gir orada hat işlemlerinde böyle bir özellik var numarayı engelliyorsun sana ulaşamıyor.
Teşekkürler kızlar sağolun :)Hangi hattı kullanıyorsan onun sitesine gir,online işlemlerden orada detaylı yazıyorlar oradaki yazılanları uygulayarak hem çağrı gelmesini hem de mesaj atmasını engellersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?