- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Numara gizliyse CIA de de goruntulenemiyor die biliyorumCıa uygulamasından öğrenebilirsin belki
aramana gerek yok telefonuna kaydet whatsapp tan bak.en azından kadın mı erkek mi bilirsinHiiiç kafa ütülemeden direk soruma geçiçem eşimin telefobhnda daha önce whatsappta hiç engelli yoktu 2 gün önce okundu bilgisni kapattı whatsappta ve o gün ne hikmetse engelliler listesine bi kişi eklenmiş numarayı çaktormadan kendi telefonıma ekledim gizlidende normaldende aradım açmıyor 118 80 e sordum isme kayıtlı değilmiş gizleniyomuş nasıl öğrenebilirim kim olduğunu
Numara gizli bile olsa başka insanların rehberinde kayıtlı olacağı için isim mutlaka görünüyo. Hemen CIA programını indirin.Hiiiç kafa ütülemeden direk soruma geçiçem eşimin telefobhnda daha önce whatsappta hiç engelli yoktu 2 gün önce okundu bilgisni kapattı whatsappta ve o gün ne hikmetse engelliler listesine bi kişi eklenmiş numarayı çaktormadan kendi telefonıma ekledim gizlidende normaldende aradım açmıyor 118 80 e sordum isme kayıtlı değilmiş gizleniyomuş nasıl öğrenebilirim kim olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?