Geçen gün bende de öyle bi sorun oldu sonra geçmişti biraz bekleyin sonra tekrar ararsınızO Sesi biliyorum :)))
O değildi ama snr baska bır numaradan aradık o kişi ile konusma saglandı, ben arayınca böyle bır numara bulunmamaktadır dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün bende de öyle bi sorun oldu sonra geçmişti biraz bekleyin sonra tekrar ararsınızO Sesi biliyorum :)))
O değildi ama snr baska bır numaradan aradık o kişi ile konusma saglandı, ben arayınca böyle bır numara bulunmamaktadır dedi.
peki bu kişiye özel oluyor mu
yani sadece istediğin kişileri kullanılmayan noya yonlendırme
yoksa tüm rehbere mı uygulanır
Benim aramamdan bir hafta once arayıp bebeğimiz gelio diye bana haber veripBelki gorusmek istemiyodur bhnu solemenin farkli bi metodunu kullamis sanirim
Tsk cnmSadece engellediğim numaraları yönlendiriyorum , kişiye özelde yapabilirsin.
hep mi böyle ben bir ay önce de aramıstım oyle demiyordubenim bir arkadaşımda beni aradığında hep böyle diyor sorunun sebebini çözemedik ben onu arayabiliyorum ama
Yani herkesin kisiligi bir olcak die bi kaide yok belki ole istemistirBenim aramamdan bir hafta once arayıp bebeğimiz gelio diye bana haber verip
Bir hafta snr bebek düşünce grsmek istemıyo
Enteresannn
Sence nispeten mi yaptı?....ne manasız önce ara müjde ver, hemde bebek sahibi olmaya çalışan birine! sonra bebe düşsün teli engelle!hep mi böyle ben bir ay önce de aramıstım oyle demiyordu
genel olarak böylehep mi böyle ben bir ay önce de aramıstım oyle demiyordu
Bilemiyorum kiSence nispeten mi yaptı?....ne manasız önce ara müjde ver, hemde bebek sahibi olmaya çalışan birine! sonra bebe düşsün teli engelle!
Art niyetliyse anlarsın az çok kişiliği ele verir!ne diyelim ki Rabbim tekrar bebek sahibi olmasını nasip etsin!bu insanoğluna akıl sır ermez!Bilemiyorum ki
Şaşırdım gecenin bi vakti aradı
Ben de o sıcakkanlı samimi konusması ardından benek düşünce gecmıs olsun deme gereği hissettim ulasamadım
Aklıma o geldi
Kardesim dedi ise ablamların bebeği olmuyor sıkıntılar var diye
Oyle düşünmüş olabilir
Sanki ben kardesim baba olacak diye üzüleceğim
Bebek gdince de sevineceğim:)))
Anlamadım ki neler kurdu
Himm sen arayıp geçmiş olsun deme diye yapmış demek ilginçevet işte bebek gidince engellemışş
Ay şu cevaplara bak. Hem salakça hem ukala. Resmen sen kimsin de kaydetsin seni demiş. Bence o karı kocayı tümden engelle gitsin.:))) ay çok komiksin güldürdün beni
kocasına söyledim
numaran bile yok seni neden engellesın ki dedi
numaram yoksa benı nasıl aradı dedım
benden aldı numaranı dedi
haa aldı kaydetmedı mı dedım
senı neden kaydetsın ki dedi
beni, neden arıyo o halde kaydetmeyecekse![]()
Kocası kardesimAy şu cevaplara bak. Hem salakça hem ukala. Resmen sen kimsin de kaydetsin seni demiş. Bence o karı kocayı tümden engelle gitsin.
Benim kardeşim de olsa benimle böyle ukalaca konuşmasına izin vermezdim.Kocası kardesim
Herkes kendi içinde neler yasadıgınu kendisi bilirBenim kardeşim de olsa benimle böyle ukalaca konuşmasına izin vermezdim.
Kullanılmayan bi numaraya yönlendirilmişim benBen kv mi engelledim.beni aradığında meşgul çalıyormuş. Tabi o anlamadığı için oğluna beni şikayet etmiş. Gece gündüz meşgul telefonu kimbilir kimle konuşuyor diye))eşim biliyor tabi durumu ama çaktırmamış ona..
Yani meşgul çalıyor engel olunca..
Taktige bak pes vallaKullanılmayan bi numaraya yönlendirilmişim ben
Bir arkadas söyledi burda
O yüzden aradıgınız numara kullanılmamaktadir denılıyormus
Ben de mesgul caldıgınu biliyorum :))